Ardalı Atleticoyu Real çarptı - İZLE

Arda'lı Atletico'yu Real çarptı - İZLE

Milli futbolcularımızdan Hamit Altınop ve Nuri Şahin'in oynamadığı maçta Atletico Madridli Arda Turan derbi heyecanı yaşadı, Real Madrid 9 kişi kalan rakibi karşısında rahat kazandı..

La Liga'da milli oyuncularımız Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in formasını giydiği Real Madrid, bir başka milli oyuncumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'i Santiago Bernabeu'da konuk etti.

Real Madrid: Casillas, Diarra, Ramos, Pepe, Marcelo, Alonso, Khedira, Mesut Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema

Atletico Madrid: Courtois, Perea, Soto, Godin, Kasmirski, Assuncao, Gabi, Turan, Salvio, Diego, Adrian

Ev sahibi Real Madrid'de, Nuri Şahin yedekler arasında yer alırken, Hamit Altıntop ise 18'de yoktu. Konuk Atletico Madrid'de ise Ardan Turan 11'de şans bulurken, Kolombiyalı golcü Falcao ise 18'de yer almadı.

Mücadelenin 15. dakikasında Adrian'ın golüyle Atletico Madrid ezeli rakibi karşısında öne geçerken, 22. dakikada penaltıya sebebiyet veren Atletico kalecisi Courtois, doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

24. dakikada topu beyaz noktaya diken Ronaldo, skora denge getirirken, La Liga'daki gol sayısını 15 yaptı.

Milli futbolcu Arda Turan 27. dakikada sarı kartla cezalandırılırken, ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Eksik kalan rakibi karşısında ikinci yarıya iyi başlayan Real Madrid, Ronaldo'nun asistini golle neticelendiren Di Maria ile 2-1 öne geçti.

61. dakikada, ikinci golün sahibi Di Maria'nın yerine oyuna dahil olan Higuain, 65'te farkı 2'ye çıkarırken, ligdeki 12. golüne imza attı.

77. dakikada Arda Turan oyundan alındı ve yerine Reyes girdi. 82. dakikada Higuain'i ceza sahası içinde düşüren Godin, doğrudan kırmızı kart görünce, Atletico Madrid sahada 9 kişi kaldı, Real Madrid penaltı kazandı. Atışı kullanan Portekizli yıldız Ronaldo, skoru 4-1 yaptı, ligdeki gol sayısını 16'ya çıkardı.

Nuri Şahin'in oyuna dahil olmadığı kalan sürede başka gol olmadı ve Real Madrid, Başkent Derbisi'nde ağırladı Atletico Madrid'i 4-1 mağlup etti.

Peş peşe 9. galibiyetini alan Real Madrid, puanını 34'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Atletico Madrid ise 16 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler