Arenadan Aslan çıktı - İZLE

Arena'dan Aslan çıktı - İZLE

Galatasaray Engin Baytar ve Elmander'in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldığı maçta, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, 9 kişi tamamladığı karşılaşmada sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ı galibiyete taşıyan golleri 45. dakikada Engin Baytar, 59. dakikada penaltıdan Milan Baros kaydederken, Sivasspor'un tek golü 70. dakikada Erman'dan geldi.

Ligde Arena Stadı'nda oynadığı son iki karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray bu sonucun ardından iç sahada yaşadığı 3 puan hasretine de son verdi. Galatasaray'ın ilk golünü atan Engin Baytar ise karşılaşmanın 82. dakikasında Sivasspor kalecisine topsuz alanda kafa attığı için kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu karttan 7 dakika sonra ise İsveçli golcü Elmander, Sivassporlu Hayrettin'e yaptığı sert faul sonucu kırmızı kart gördü ve Galatasaray mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Galatasaray bu sonucun ardından ligde 22 puana yükselirken, lig lideri Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 3'e indirdi. Sivasspor ise bu sonucun ardından 15 puanda kaldı.

Sarı Kırmızılı ekip ligin 13. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olurken, Sivasspor sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

GALATASARAY: 2- SİVASSPOR: 1

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam
SAAT: 19:00 / Lig TV

GALATASARAY:Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kazım, Selçuk, Engin, Riera, Elmander, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Hayrettin, Navratil, Faty, Kadir, Kıvanç, Erman, Grosicki, Rasmussen, Pedriel
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Ligde bugün oynanan diğer maçlarda Mersin İdmanyurdu deplasmanda Orduspor'u, Samsunspor da evinde konuk ettiği MPAntalyaspor'u 1-0 yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler