Arif Çayır başkanlık görevine başladı

Arif Çayır başkanlık görevine başladı

Ilgaz'da seçimi kazanan MHP Adayı Arif Çayır görevi Cevdet Çetin'den devraldı.

Pazar günü yapılan yerel seçimler sonrasında seçimi kazanan MHP Ilgaz Belediye Başkan adayı Arif Çayır, mazbatasını ilçe seçim kurulu hakiminden aldıktan sonra belediyeye giderek görevi Cevdet Çetin'den devraldı.

Ayrıntılar geliyor...

ILGAZ'DA SEÇİLEN YENİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ
30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin sonrasında Ilgaz Belediye Meclisi'nin 9 yeni üyesinden 6'sını MHP'li isimler kazanırken 3'ünü de AKP'li isimler kazandı.

MHP; Eşref Saykal, Sıtkı Dayı, Asım Çerkeşli, Celal Tabak, Yunus Balcı, Orhan Çobanoğlu (Kontenjan)
AKP; Bekir Akbak, Hüseyin Avni Çınaroğlu, Zeki Bahçeci

BAŞKAN ÇAYIR'IN MESAJI

"Değerli medya mensubu dostlarım,  

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ilgaz’ımızda ve Çankırı genelinde yoğun bir süreç yaşadık. Bu süreçte Ilgaz’ımızda ve Çankırı’mızda da yerel medya olarak sizlere büyük sorumluluk düştü ve sizler de bu sorumluluğu başarıyla taşıdınız. 

Siyaset, halk ve medya  ayrılmaz üçlüsü içerisinde biz siyasiler kampanyalarımızı yürüttük, siz değerli medya mensupları bunu başarıyla ve demokratik bir şekilde yayınlarınıza taşıdınız ve sevgili Ilgazlılar da gönüllerinin sesini dinleyip hizmeti, yani Arif Çayır’ı tercih ettiler. Kısaca herkes üzerine düşeni başarıyla yerine getirdi. 

Beni bu yoğun seçim çalışmalarım süresi boyunca yalnız bırakmadığınız için siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve görev aldığınız yayın kuruluşlarının her biriminde görev alan dostlarıma sonsuz sevgi ve muhabbetlerimle teşekkür eder, başarılarınızın daim olmasını dilerim. 

Saygı ve sevgilerimle "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler