Arif Emecen AKP'den Çankırı Belediye Başkan aday adayı

Arif Emecen AKP'den Çankırı Belediye Başkan aday adayı

AKP'den ilk Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı müracaatı Arif Emecen'den geldi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilerde 'adaylık' müracaatları start aldı. Çankırı Belediye Başkan aday adaylığında ilk müracaat AK Parti'de gerçekleşti. Arif Emecen aday adaylığı başvuru dilekçesini ve partisinin istediği belgeleri İl Başkanı Celal Kaman'a verdi.

İl Başkanı Celal Kaman'ın da 'başarılar' dilediği Arif Emecen, daha sonra kendisine eşlik eden vatandaşlara kısa bir açıklama yaptı. Emecen'in açıklaması şöyle:

"Anadolumuzun mihenk taşı, yarenler diyarı, kaya tuzunun başkenti Çankırımızın güzel insanları, değerleri hemşerilerim;

Ankara gibi Türkiye’nin, İstanbul gibi dünyanın başkenti iki güzide şehrimizde; 12 yıl boyunca büyükşehir belediyelerimizin çeşitli kademelerinde müdür, daire başkanı ve genel müdür olarak çalıştım.  

Yine, ülkemizin şehirleşme ve kalkınma merkezi konumundaki Kayseri’de, 20 yıl belediye başkanlığı yapmış Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki Beyin bilgi ve tecrübelerinden istifade ederek, 10 yıl boyunca daire başkanı ve genel müdür pozisyonlarında hizmet ettim.

Ayrıca, doğu bölgemizin marka şehri Malatya’da, 2 yıl süresince Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptım. 

35 yıllık çalışma hayatımın yaklaşık 25 yılını belediyeciliğe vermiş bir evladınız olarak; şehircilik ve belediyecilik alanlarındaki bilgi, birikim ve tecrübelerimi, Çankırı'mız için sarfetme kararlılığındayım.

Muradım; makam, mevki elde etmek değil; Rabbim’in izniyle, atayurdum, baba ocağım, doğduğum topraklara borcumu ödemektir.

Sayın Genel Başkanımız ve Teşkilatımızın uygun görmesi durumunda, tüm benliğimle Çankırı'mıza hizmet etmeye hazırım.

Elbette bu hizmet yarışında hep birlikte yol alacağız; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden doğan güç ve inancı, Çankırımızın hizmetine seferber edeceğiz.

Rabbime Hamd-ü Senalar olsun ki çalışmayı, üretmeyi seviyorum.

Neyi, nasıl yapmamız ve yönetmemiz konusunda gerekli donanım, birikim ve tecrübeye sahibiz çok şükür.

Kısacası, “belediyecilik bizim işimiz” diyorum.

Şehrimize bugüne kadar elbette birçok hizmetler yapıldı; yapan insanlardan, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun.

Şahsen amacım; Çankırımızı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, gurur duyacağımız bir marka şehir haline getirerek milletimizin istikbal mücadelesine güçlü destek olmaktır.

Neticede bütün çaba ve azmimiz ülkemiz, milletimiz ve Çankırımız içindir.

Ben Çankırı’nın, Çankırılı’nın gücüne, potansiyeline, güzelliğine yürekten inanıyorum.

Allah bizleri inandığımız yoldan; ülkemize, milletimize, Çankırı'mıza hizmet etmekten alıkoymasın."

arif-emecen-adaylik-basvurusu-resim-111.jpg

arif-emecen-resim-111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler