Arif Soysal BBP'den Korgun adayı

Arif Soysal BBP'den Korgun adayı

MHP Çankırı eski İl başkanı Arif Soysal ve ekibi, MHP'den istifa ederek Büyük Birlik Partisi saflarına geçti.

Arif Soysal yaptığı açıklamada "Üzülerek belirtmeliyim ki Çankırı'da MHP'ye yönelik hizmet olmadığını görmekteyim. Özellikle Recep Dumanlı'nın 'Çankırı olmasa da olur' sözleriyle şahsıma ve teşkilata yönelik tavrı bunun en somut göstergesidir. 40 yıldır hizmet verdiğim davamdan bu şekilde ayrıldığım için beni tanıyan, bilen dava arkadaşlarımdan özür diliyorum. Artık Ülkücü duruşumu ve düşüncelerimi  daha rahat ifade edebileceğim ve  yaşayabileceğim, camiama hizmet edebileceğime inandığım BBP’de devam ettirme kararı aldım" dedi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Çankırı İl Başkanı Murat Çiftci, "MHP eski il başkanı sayın Arif Soysal her zaman saygı duyduğumuz, kişiliğini ve duruşunu takdir ettiğimiz birisidir. Sayın Arif Soysal başkanımızı aramızda görmekten mutluluk duymaktayım" dedi. İl Başkanı Murat Çiftci, "Arif Soysal başkanım her zaman görüşleri, düşünceleri bizimle uyuşan, olumlu siyaset izleyen ve görüşlerinden taviz vermeyen eğilmeyen, bükülmeyen omurgalı bir siyasetçidir. Katılımı ile partimize çok şey katacağı inancındayım" dedi. 

ARİF SOYSAL BBP KORGUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MHP’den istifası ile birlikte BBP saflarına katılan Arif Soysal, il başkanlığı tarafından BBP Korgun belediye başkan adayı olarak gösterildi. "Başkanımızın bilgi birikimi, siyasi tecrübesi, ilkeli duruşu ve çalışkanlığı ile Korgun ilçesinde çok başarılı bir yönetim sergileyeceğine" değinen İl Başkanı Murat Çiftci, Korgun’un hak ettiği yerde olmadığını ve  Korgun ilçesinin Arif Soysal’ın yönetiminde çok daha ileri giderek hak ettiği yere kavuşacağını, Çankırı’nın merkez ve birçok ilçesinde olduğu gibi Korgun’da da iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler