Arif Soysaldan yalanlama

Arif Soysal'dan yalanlama

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır'ın bugün yaptığı açıklamalara, Genel Merkez tarafından görevden alınan eski başkan Soysal'dan yalanlama geldi.

Bugün basının karşısına çıkan ve eski yönetimin görevden alınması ile ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, "Eski il yönetimimizin görevden alınması, Koray Aydın’a olan desteklerinden dolayı değil, teşkilatımıza uygun olmayan açıklamaları, yanlışları ve genel merkez tarafından yapılan sözlü davetlere icabet etmemelerinden kaynaklanmaktadır. Bu güne kadar partimizden hiç kimse ihraç edilmemiştir” demişti.

Bu açıklamalara görevden alınan il eski başkanı Arif Soysal'dan açıklama geldi.

ARİF SOYSAL: YALAN DOLANLA KİMSEYİ KARALAMASINLAR!
MHP İl Başkanı Bayındır'ın yaptığı bu açıklamaya ilk tepki, görevden alınan İl eski Başkanı Arif Soysal'dan geldi. Soysal Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "İl Başkanı yalan dolanla kimseyi karalamaya çalışmasın. Benim ne kadar açık bir insan olduğumu kamuoyu yakından bilir. Böylesine abartılara gerek yok" dedi. Arif Soysal sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"17 Mart 2012 tarihinde göreve seçilmemle birlikte, son güne kadar MHP Genel Merkezi'nden herhangi bir davet almadım. Böylesi bir davet hiçbir zaman gelmedi. Genel Merkez sadece benden evrak istedi. Teşkilatın başındaki isim olan Şevkat Çetin bunu çok iyi bilir. Ben göreve geldikten tam 2.5 ay sonra çeşitli zorlamalarla Genel Merkez'den randevu alabildim. Bu randevuya da saatinde iştirak ettim. Bunun dışında Genel Merkez'de yapılan ve 4 gün süren partiiçi seminere katıldım. Teşkilatıma ve şahsıma verilen sertifikaları da bizatihi Genel Başkan'ın elinden aldım. Ben, şahsen Genel Başkanın aleyhinde tek bir söz söylemedim. Bunun aksinin ispat edilmesini istiyorum. Hakaret etmediğim halde defalarca Genel Başkan'ın lehinde 'iyi bir akademisyen, iyi bir bürokrat, iyi bir devlet adamıdır. Ancak benim gönlümdeki siyasi lider değildir' dedim. Hatta hatta 'Kendisinden çok iyi cumhurbaşkanı olur' diyen de benim. Ben ve yönetimim sayın Koray Aydın'ın adaylığını desteklediğimiz ve onun yanında olduğumuzu açıkladığımız için görevden alındığımız bugün de söylüyorum yarın da söyleyeceğim. Bu gerçeğin dışında insanları yalanla dolanla karalamanın anlamı yok."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler