Arjantin: 2 - Bosna Hersek: 1

Arjantin: 2 - Bosna Hersek: 1

Oynanan oyun futbol dünyasını memnun etmese de...

2014 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Arjantin ve Bosna Hersek Maracana'da karşı karşıya geldi. Maçı 2-1'lik skorla Arjantin kazandı. 

Maçın favorisi olan Arjantin karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaptı. Henüz 2. dakikadaki pozisyonda Bosna'lı defans oyuncusu Kolasinac topu kendi ağlarına gönderdi ve Arjantin karşılaşmada 1-0 öne geçti. 

İlk yarının geride kalan kısımlarında iki takım da karşılıklı cılız ataklar yapsa da karşılaşmada gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Arjantin üstünlüğüyle gitti. 

Maçın ikinci yarısında da iki takım karşılıklı ataklarla gol aradı ancak skoru 2-0'a getiren gol 65. dakikada Arjantin'in süper starı Lionel Messi'den geldi. 

Maracana'da 74.000 futbolseverin izlediği mücadelede Arjantin'in 2-0'lık üstünlüğü yakalamasının ardından oyundaki tempo düştü. 

Maçın 84. dakikasında ise karşılaşmaya 69. dakikada dahil olan Bosnalı golcü İbisevic skoru 2-1'e getiren golü attı. 

Bu golle Bosna Hersek umutlansa da maçta başka gol sesi çıkmadı ve mücadeleyi 2-1'lik skorla Arjantin kazandı. Bu maçtaki 2. golü kaydeden Lionel Messi ise Arjantin formasıyla Dünya Kupalarında 2. golünü atmış oldu. 

F Grubundaki diğer maç bu gece 22:00'da İran ve Nijerya arasında oynanacak. 

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler