Arsenal, deplasmanda Liverpoolu devirdi

Arsenal, deplasmanda Liverpool'u devirdi

Liverpool ile Arsenal'in mücadelesi nefesleri kesti, Kırmızılılar penaltı kaçırdığı ve iki topunun direkten döndüğü dev maçta Van Persie'e kaybetti: 1-2

Şampiyonlar Ligi yarışında olan Arsenal, deplasmanda Liverpool'u 2-1 mağlup etti. Liverpool, maç boyunca üstün oynadığı maçta tam 12 korner kullanırken rakip Arsenal ise hiç korner kullanamadı.

 2.5 pozisyonda 2 gol atan Arsenal, zorlu maçta 3 puanı hanesine yazdırdı. Anfield Road'da kariyerinin ilk gollerini atan Uçan Hollandalı Van Persie gol sayısını 25'e yükseltti.

Lig TV'nin haberine göre; Anfield Road'da yapılan maça hızlı başlayan Liverpool, rakibini sahasına hapsetti. 15. dakikada Suarez'in yarattığı penaltı pozisyonunda beyaz noktanın başına geçen Kuyt kaleci Szczesny'i geçemedi. 23. dakikada Liverpool muradına erdi. Sağ taraftan yapılan ortada Koscielny meşin yuvarlığı kendi ağlarına gönderdi. Golden sonra Liverpool'un Suarez ile bir topu da direkten döndü.

31. dakikada nadir gelişen Arsenal atağında Sagna'nın adrese teslim ortasını gol makinesi Van Persie affetmedi ve Liverpool ağlarını Anfield Road'da ilk kez kazandı.Liverpool ikinci yarının kalan dakikalarında yine baskıyı kurdu ancak kaleci Szczesny Liverpool ataklarına geçit vermezken, 44. dakikada Kuyt'un vuruşunda direk bir kez daha gole izin vermedi.

İkinci yarıda Liverpool atakları sonuç getirmedi, 90 artı 2. dakikada sahneye çıkan Van Persie üç puanı Arsenal'e getirdi.

Böylece Liverpool 39 puanda kalırken, Arsenal ise 49 puanda haftayı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler