ASELSAN çalışanı mühendis trafik kazasında öldü

ASELSAN çalışanı mühendis trafik kazasında öldü

Başkent Ankara'da kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Başkent Ankara'da kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişinin ASELSAN Akyurt Tesislerinde mühendis olarak çalıştığı öğrenildi.

Kaza, öğle saatlerinde Güney Çevre Yolu 25. kilometrede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hakan Öksüz idaresindeki 06 GGR 85 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Eskişehir yolu kavşağında bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayan otomobil yön levhasına çarparak, yan yattı. Kazada sürücü, feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobilin parçalarının metrelerce ileriye savrulduğu görüldü. Ölen şahsın üzerini arayan polis ekipleri, kimlik çıkmayınca şahsın telefonuna bulmak için kaza yerinde arama yaptı. Ekipler daha sonra araçtaki evraklardan sürücünün kimliğine ulaştı. Şahsın ASELSAN Akyurt Tesisleri'nde mühendis olarak çalışan Hakan Öksüz olduğu anlaşıldı. Şahsın yakınlarına telefonla bilgi verildi.
 
Emniyet yetkilileri, Öksüz'ün ASELSAN Akyurt Tesisleri'nde mühendis olarak çalıştığını aktardı. Öksüz'den geriye ise otomobilden çıkan ve çocuğuyla çekildiği tahmin edilen fotoğraflar çıktı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler