Asi Yarenler ve Çankırı Belediyespor sevgisi

"Asi Yarenler" ve Çankırı Belediyespor sevgisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren

Çankırı Belediyespor'un Çankırı'da olduğu gibi yurdun her yerinde taraftar kitlesi bulunmakta.

Bunun en güzel örneğini de Ankara'da oluşturulan "Asi Yarenler" grubu gerçekleştirdi. Çankırı Gençlik Derneği bünyesi içerisinde oluşturulan taraftar grubuna, Mavi - beyaz formaları ile destekledikleri takımlarının sezonun ilk maçı sonrasında Başkan Sevda Karaali Şireci maç sonrası bir yemek verdi.

Asi Yaren taraftar grubunun, ligin ilk maçı olan A. Sebatspor maçında 90 dakika takımlarını desteklemeleri, Atatürk Stadının tribünlerine de renk kattı. Takım kadrosuna yeni katılan futbolcuların yetişmeyen lisansları ile yaşanan büyük talihsizlik ve son dakikalarda kaçan penaltıyla sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan Çankırı Belediyespor'a gönülden destek veren taraftar grubuna maç sonrası bir iftar yemeği veren Başkan Şireci'nin jesti karşısında da oldukça mutlu olan taraftarlar, yemekte takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz'a da "Her zaman yanınızdayız. Takım nerede biz orada" sözünü de verdiler.

Asi Yarenler, yemek sonrası Ankara'ya döndüler ve bu hafta Ankara'da oynanacak olan Bugsaşspor maçının hazırlıklarına çoktan başladılar bile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler