Aslan, Arenada yara aldı!

Aslan, Arena'da yara aldı!

Süper Lig'in 24. haftasında TT Arena'da Karabükspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan boynu bükük ayrıldı...

Spor Toto Süper Ligde istediği sonuçları alamayan, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenerek tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray, daha önce ligde hiç puan kaybetmediği Aslantepe'de çıktığı Karabük karşılaşmasından da 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf evsahibi Galatasaray oldu. 3. dakikada Kazım ceza sahası içinde yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi pozisyona devam kararı verirken bu karar tribünlerin tepkisini çekti. 11. dakikada  Culio'nun ortasında, ceza sahasında ön direkte Baros'un vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten döndü. İlk yarının  kalan dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçerken taraflar pozisyon üretmekte zorlandılar ve devre 0-0'lık beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıyada etkili başlayan taraf ilk yarıdaki gibi evsahibi Galatasaray oldu. 51. dakikada Cimbom'un yeni transferi Yekta Kurtuluş, kaleci Tomic ile karşı karşıya kaldı. Karabükspor kalecisi  topa sahip olarak Cimbom'a gol şansı vermedi. Karabükspor kalesine etkili ataklarla gelen Aslan'da 62.dakikada Yekta sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Kazım Kazım yükseldi kafayı vurdu ama etkisiz bir vuruş olunca top savunmada kaldı. İlerleyen dakikalarda Karabükspor üzerindeki baskısını arttıran Galatasaray karşılaşmayı adeta tek kaleye çevirdi. Baros, Pino, 82. dakikada oyundan çıkana kadar Kazım ve oyuna sonradan giren Kewell'la etkili pozisyonlar bulan Galatasaray, topu ağlarla buluşturamadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

GALATASARAY - KARABÜKSPOR

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: İlker Meral

GALATASARAY: Zapata, Gökhan, Cana (Dk. 75 Kewell), Servet, Hakan, Neill, Culio, Yekta, Kazım (Dk. 82 Aydın), Stancu (Dk. 71 Pino), Baros

KARABÜKSPOR: Tomic, Diego, Muhammet Ö., Deumi, Seric, Şenol (Dk. 85 Bülent Bal) , Ragued, Hakan Söyler, Hakan Özmert (Dk. 71 Birol), Cernat (Dk. 56 Bülent Kocabey), İlhan

SARI KARTLAR: Gökhan Zan, Şenol, Baros, Hakan Özmert

İLK YARIDAN DAKİKALAR
11. dakikada soldan çizgiye kadar inen Culio'nun ortasında, ceza sahasında ön direkte Baros'un vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten dönerken, daha sonra kaleci Tomic topa sahip oldu.

12. dakikada gelişen Kardemir Karabükspor atağından sağdan hareketlenen İlhan, ceza sahasına girmeden vuruşunu yaparken, top kaleye paralel olarak auta gitti.

34. dakikada Yekta'nın ceza yayı önünden sert şutunda, top yandan auta çıktı.

41. dakikada Şenol ile paslaşarak ceza sahasına giren Hakan Özmert'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
51. dakikada Hakan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Baros, sağda müsait durumda bulunan Yekta'yı gördü. Bu futbolcunun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Tomic'ten döndü.

54. dakikada gelişen Galatasaray atağında ceza sahasında sağ çaprazda topla buluşan Kazım'ın sert vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

78. dakikada Yekta'nın ortasında ceza sahasında Kewell, topu kafayla müsait durumda bulunan Baros'a indirdi. Bu futbolcu vuruşunu yapamayınca, araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

81. dakikada Pino'nun ceza sahası dışında sol çaprazdan vuruşunda, top yandan auta çıktı.

89. dakikada Neill'in sağdan ortasında ceza sahasında müsait durumda bulunan Servet, topu kontrol etmeye çalışırken araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler