Aslan yine kayıplarda

Aslan yine kayıplarda

Sarı kırmızılılar, Konya deplasmanında da 0-0'lık beraberlikle 2 puan bıraktı.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı Felipe Melo, sakatlıkları devam eden Didier Drogba, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop ve Emre Çolak ile yabancı kontenjanına takılan Guillerme Burdisso Konya'ya götürülmemişti. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları son Bursaspor maçına göre, takımını ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Mancini'nin yedeğe çektiği Sabri ve Burdisso'nun yerine Eboue ve Semih Kaya yer aldı. İtalyan teknik adam Cezalı Melo'nun yerine de orta sahada Yekta'ya görev verdi.

Yeşil-beyazlı takımda ise cezalı Erdinç ve sakatlığı süren Mehmet Güven dışında eksik bulunmuyordu. 

Yoğun rüzgarın etkisiyle iki takımın da organize atak geliştiremediği karşılaşamanın en net pozisyonun Snejder yakaladı. Orta sahadan aldığı topta Itandje le karşı karşıya kalan yıldızın vuruşunda başarılı kaleci gole izin vermedi. İlk yarıda başka pozisyon yaşanmazken, 2. yarıda Galatasaray, etkisini biraz daha fazla hisstetttirdi. Burak Yılmaz ve Berk ile çok net fırsatlar yakalayan Galatasaray'ın 83. dakikada Burak Yılmaz ile netbir şutu da direkten döndü..

Karşılaşmada gol olmayınca son 3 maçında gol atamayan Galatasaray, bir deplasman maçından da beraberlikle döndü. Böylec haftayı 50 puanla tamamlayan sarı kırmızılılar, zirveye yaklaşma fırsatını da kullanamadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler