Atakul, önceliği STKlara verdi

Atakul, önceliği STK'lara verdi

AK Parti'nin belediye başkan aday adaylarından Dt. Atakul stk'ları çalışma gündeminin ilk sırasına koydu.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan aday adayı Dt. Ali Osman Atakul çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Adaylık başvurusu sonrasında yaptığı plan çerçevesinde önceliği Çankırı'da hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile görüşmeye ayıran Dt. Atakul sırasıyla Ziraat Odası, Çankırı Barosu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Terziler Konfeksiyoncular ve Manifaturacılar Odası, Çankırı Ticaret Sanayi Odası (ÇATSO) ve Kamusen İl temsilciliğine ziyaretler gerçekleştirdi.

STK Başkanları ve yöneticileri ile yapmış olduğu görüşmelerin değerlendirmesini yapan Dt. Ali Osman Atakul, "Çankırımızın her kesimi görüş alışverişine son derece açık. Bu görüşlere değer verilmesi halinde son derece etkin bir sinerjinin ortaya çıkabileceğini, insanlara yaklaşımın oy hesabıyla değil vicdani ve insani saiklerle olması yönünde kanaatin ağır bastığını söylebilirim" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Mevcut yapının siyasi çalışmalar için insan toplamaktan ziyade fikir ve görüşlerine müracat edilip zaten yeterince kutuplaşan günümüz toplumunun demokrasinin vazgeçilmez unsuru STK'ların birleştirici ve yön tayin edici bir faktör olarak faydalanılması gerektiğini düşünüyorum."

'DURMAK YOK, YOLA DEVAM'
Özellikle aday adaylığı sürecinde bu ziyaretlere pek alışık olmadıklarını ve memnuniyetlerini dile getiren STK temsilcilerine cevaben Dt. Atakul "Sadece seçim zamanı değil her daim kapılarını çalabileceklerinin göstergesi olarak bu ziyaretleri gerçekleştirdim." dedi.

Sivil toplum ve seçmenin büyük bir kısmının beklentisinin Çankırı için yeni bir yüz, yeni bir heyecan ve daha dinamik bir yönetim kadrosuna ihtiyaç olduğu mesajını aldıklarını aktaran Dt. Ali Osman Atakul "Çankırı ile ilgili sorunlar listesinde imar çarpıklığı, otopark ve altyapı yetersizliği, yeşil alan, ucuz konut, istihdam, üniversitenin gereksinimleri gibi öncelikli başlıklar olarak kendini göstermekte" diyerek çalışmalarının her geçen gün artarak devam ettiğini vurgulayan Atakul, "Durmak yok yola devam" diyerek günü tamamladı.

Ziyaretlerle ilgili fotoğrafları izlemek için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler