Atakul ziyaretlerine başladı

Atakul ziyaretlerine başladı

Dr. Ali Osman Atakul "Üreten ve büyüyen bir Çankırı hayal ediyoruz" dedi.

AK Parti’den Çankırı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Diş Hekimi Ali Osman Atakul, “Tabandan geliyoruz ve Çankırı’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunları çözmek için bu kutlu göreve talip olduk” dedi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret eden Diş Hekimi Ali Osman Atakul, Çankırı’da yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için belediye başkanlığı görevine talip olduğunu anlattı.
 
Üniversite eğitimi dışında hayatının tamamını Çankırı’da geçirdiğini dile getiren Atakul, “Hayatımın tüm evrelerini Çankırı’da geçirdim. Bu yüzden Çankırılı'nın belediyeden ne istediğini ve Çankırı’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Kangren olmuş sorunlara neşter vurmak adına bu kutlu göreve talip oldum. Sayın Başbakanımız uygun görüp aday yaparsa, vatandaşlarımızın teveccühü ile Çankırı’yı 5 yılda her alanda söz sahibi bir kent haline getireceğim” ifadelerini kullandı.
 
İnsan odaklı hizmet anlayışını kendilerine düstur olarak benimseyeceklerini aktaran Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Atakul, en güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurguladı.
 
Çankırı’da temiz, samimi niyetle güzel işler yapmaya talip olduklarını dile getiren Atakul, “Ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim ve sağlık altyapısıyla şehri güçlendirmek, çağdaş belediyeciliğin vazgeçilemez şartlarındandır. Biz bunların yanı sıra şeffaf belediyecilik anlayışı ile kentimizi tüketen değil, üreten bir Çankırı haline getireceğiz. Üretmek, geliştirmek ve Çankırı’yı büyütmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Belediyeyi istihdam kapısı gibi değil, hizmet kapısı gibi yöneteceğiz” diye konuştu.
 
Belediye başkan aday adayı Atakul, şehrin temel ihtiyaçlarının karşılanmasının ve alt yapı eksikliğinin giderilmesinin belediyenin asli görevi olduğunu vurguladı.
 
Atakul, vatandaşlardan gelen tüm önerilere açık olduğunu sözlerine ekledi.
 
aaa-cankiri-atakul-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler