Atanmışların korkusu farklı mağlubiyeti getirdi!

Atanmışların korkusu farklı mağlubiyeti getirdi!

Şabanözü Mehmet Ali Şahin Stadının açılış maçında Seçilmişler, Atanmışlar'ı gol yağmuruna tuttu: 7-1

Şabanözü Mehmet Ali Şahin Stadı, düzenlenen törenle açıldı. Törenin ardından Seçilmişler ile Atanmışlar takımları arasında oynanan gösteri maçını, Seçilmişler 7-1 kazandı. Seçilmişler'in böylesine farklı bir galibiyeti tribünlerdeki seyircilerin "Atanmışlar, seçilmişlerden fena tırstı! Kolay mı seçilmişe karşı oynamak" şeklinde esprili sözlerin doğmasına da neden oldu.

Törene, TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
ALİ ÇAPCI: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Açılışta bir konuşma yapan Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı açılış sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "Çok güzel bir açılış oldu. Mehmet Ali Şahin'in spordan sorumlu başbakan yardımcılığı döneminde, hem  TBMM başkanlığı döneminde gerçekten ilçemizde, hem kapalı spor salonunun hem de ilçe stadının yapımında yardımları oldu.
 
Biz kendisini severiz. Kendisi hayattayken isminin bir yere konulmasını arzu etmediğini ifade etmesine karşın, biz fazla ısrar edince durumu bize bıraktığını söylemişti. Belediye Meclisimiz de aldığı kararla stada Mehmet Ali Şahin ismini uygun gördü. Stada adını koymamız, Çankırı'nın ve Çankırılı'nın yanında olan bir büyüğümüz olarak yakıştığını düşünüyorum.
 
Şabanözü ilçesi olarak son on yıldaki gelişmelerin her konuda artış gösterdiğini, kendi işsizlik sorunumuzu çözdüğümüz gibi, komşu ilçelerin de işsizlik sorununu çözdüğümüzü, altyapı eksikliklerimizi giderdiğimizi, ilçemizin kalkınması için gece-gündüz çalıştığımızı,
siyasi ve bürokrasi kademelerinde bulunan kişilerin bizlere yardımcı olmaları gerektiğini ve bizim de görevdeki bürokrat ve seçilmiş siyasetçilerimizle karşılıklı olgunluk içerisinde bir süreç yaşadığmıızı belirttim.
 
Çankırı'nın her konuda büyüyen ilçesi olan Şabanözü'ne doğalgaz gelmesinin gerektiğini, bir yüksekokulun yakışacağını, Gençlik Spor bakanlığı nezdinde bir gençlik merkezi kurulması gerektiğini, belediyemizin grokeromen 1. ligde mücadele veren bir takımı olduğunu, sahip olduğumuz böylesi bir takımla belki de milli takıma güreşçi verebileceğimizi belirttim.
 
Katkılarıyla ve katılımlarıyla bizleri şereflendiren, herkesimden hanımefendi ve beyefendilere teşekkür ettim." dedi.
 
Törende bir konuşma yapan Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Şabanözü’nün modern bir spor tesisine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Şahin, sporun gençler için önemli bir aktivite olduğunu söyledi.
 
Meclis eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, törende yaptığı konuşmada, siyaset hayatına Çankırı'da başladığını belirterek, "Her makam geçicidir. Benim için en önemli makam kardeşlik makamıdır. Ben bu güne kadar hep kendimi Çankırı'nın fahri milletvekili olarak gördüm. Sizlere hizmet etmek benim için bir onurdur" diye konuştu.
 
Şabanözü'nün hızla gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayan Şahin, Şabanözü'nün sadece Çankırı'nın değil, Türkiye'nin son 10 yılda en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer aldığını savundu.
 
Şahin, böyle gelişen bir kentin modern tesislere ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "İşte bu modern tesislerden bir tanesi de bu stat oldu" dedi.
 
cankiri-sabanozu-stad-acilis-sozcu-resim-052.jpg
 
Konuşmanın ardından yapılan gösteri maçında, Seçilmişler takımında AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Çelik, Çankırı'da Yeni Gün Gazetesi Spor Müdürü Hamdi Yılmaz, Bizim Çankırı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özkan Çelik yer alırken, Atanmışlar takımında ise İl Özel idaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi Müdürü Tuncay Haskılıç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Orman İşletme Müdürü Sami Yılmaz, Çerkeş Kaymakamı Yasin Öztürk ve Atkaracalar Kaymakamı Kürşad Karaca mücadele etti.
 
cankiri-sevda-bayanhakemler-sozcu-resim-053.jpg
 
Karşılaşmayı yöneten hakemler de açılışa özel olarak getirilen 3 FİFA kokartlı bayan hakemdi. Bayan hakemler Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ile birlikte poz vermeyi de ihmal etmediler.
 
Rakibine karşın üstün bir oyun ortaya koyan Seçilmişler takımı maçı 7-1 kazanmasını bildi. Maçtan sonra bazı taraftarların gol yağmuru altında ezilen bürokratlara "Nedir bu fark?" sorusuna verdikleri cevap "Sahaya çıkarken siyasetçiler bize seslenerek 'maçın nasıl bitmesini biliyorsunuz' diyerek mesaj vermişlerdi" diyerek sonucun önceden belli olduğunu belirtiyordu.
 
Karşılaşma sonrası Çankırı'nın yetiştirdiği değerli hanımefendi sanatçılar Emine Koç ve Neşe Dilekçioğlu davetlilere Türk Halk Müziğinden seslendirdikleri güzel türkülerle açılışı renklendirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler