Atatürk Stadı ihalesi İPTAL!

Atatürk Stadı ihalesi İPTAL!

Çankırı Atatürk Stadı onarım ihalesi iptal edildi.

Mayıs ayı içerisinde yapılacağı açıklanan Çankırı Atatürk Stadı'nın onarım ihalesinin iptal edildiği öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Atatürk Stadı'nın onarım ihalesi ile ilgili yapılan hazırlıklar sürecinde, ihalenin yapımı aşamasında geç kalındığı, ihale sonrası yapılacak yer teslimi ile işin tamamlanmasının tahmin edilen iş gününden öteye sarkacağı gerekçesiyle iptal edildiği bildirildi.

Atatürk Stadı onarım ihalesinin 2014 yılı başında yapılması ve yer tesliminin de 2013-2014 futbol sezonunun bitiminde yapılacağı öğrenildi.

BAŞKAN KARAALİ: SEZONU DEPLASMANDA TAMAMLARDIK
Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali "Onarım ihalesi ile ilgili süreçte 'zaman' sıkıntısının öncelikli problem olarak ortaya çıktığı görülüyor. Yapılacak ihale ile ilk yapılan planlamaya göre ligin 6'ncı haftasında sahamızda maç oynayacağımız öngörülmüştü. Ancak daha sonra bu sürenin lig bitimine kadar uzayabileceği belirtildi. Böylesi bir durum, ekonomik yetersizlikler içerisinde bulunan kulübümüzü yaklaşık 300 bin liralık ek bir bütçeye zorluyordu. Bunu göze almamız bugünkü şartlarda mümkün değil. Stadın onarım işi gelecek yıla kaldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler