Atatürk Stadının hali içler acısı

Atatürk Stadı'nın hali içler acısı

Çankırıspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı, bakımsızlıktan dökülüyor...

Çankırı Atatürk Stadı'nın içler acısı hali her geçen gün kendisini belirgin olarak ortaya koyuyor.

Şehrin tek stadı olmasına karşın Spor-Toto 2. Lig maçlarının oynandığı Atatürk Stadı, özellikle misafir takımları için adeta kabus niteliği taşıyor.

Fatih Stadı'nın devre dışı kalmasıyla birlikte hafta içinde Çankırıspor'un antrenmanlarını da gerçekleştirdiği Atatürk Stadı'nın zemini son yağışlarla birlikte adeta tarlaya dönüşmüş durumda.

Zeminin bu halini göre göre Gençlik Spor İl Yönetimi Atatürk Stadını bir de Çankırı Belediyespor'un amatör küme maçlarına açması başta sporseverler olmak üzere Çankırıspor kulübü yönetimini de çileden çıkardı.

CEZALAR KAPIDA

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Atatürk Stadında oynanan 2. Lig maçlarında misafir takımların şikayetlerini dikkate alan gözlemcilerin tuttukları raporlar ışığında Türkiye Futbol Federasyonu'nda Çankırıspor ile ilgili cezai işlemlerin yapılacağı 3 rapor mevcut. Edinilen bilgilere göre raporlardaki tespitler doğrultusunda Çankırıspor'a önümüzdeki günlerde yaklaşık 20 bin tl dolayında nakit para cezasının gelmesi işten değil.

Raporlarda yer alan ifadelere göre soyunma odalarının perişanlığı, uzun süre akmayan sıcak duşlar, taraftar tribünlerindeki koltukların yıpranmışlığı, bozuk saha zemini  ve idari hizmetlerdeki eksiklikler başta Çankırıspor Kulübü olmak üzere Çankırı'yı zorda bırakacak tespitlerle dolu.

ÇANKIRISPOR MAÇLARINI BAŞKENT'TE OYNAYABİLİR

Atatürk Stadı'nın bugün içinde bulunduğu içler acısı durumdan bir an önce kurtulabilmesi için gereken tedbirlerin acilen alınması istenirken, özellikle stad zemininin gereken finansal kaynakların bulunması ile ivedilikle yenilenmesi gerektiği kaçınılmaz bir durum olarak kendisini göstermekte.

Kulüp yöneticilerinden elde ettiğimiz bilgilere göre Çankırıspor'un TFF'den gelecek cezalar ile birlikte daha fazla olumsuz gözlemci raporu tutulmasının önüne geçmek için kendi sahasında oynaması gereken maçları Başkent Ankara'da oynayabileceğinin de gündemde olduğu öğrenildi.

Haberde kullanılan fotoğraf Çankırılıyız.biz grubunun Facebook sayfasından alınmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler