Atiker Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 1

Atiker Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 1

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'de zor günler geçiren Fenerbahçe, Konya'da hayata döndü!.. Emenike'nin penaltı golüyle üç puana uzanan sarı lacivertliler, 2 maç aradan son galibiyetle tanıştı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Dirk Advocaat Avrupa Ligi A Grubu'nda oynadığı Manchester United maçının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı. Manchester United maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Neustaedter, Alper Potuk ve Volkan Şen'in yerine, Lens, İsmail Köybaşı ve Emenike ilk 11'de sahaya çıktı. 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da  Avrupa Ligi H Grubu'nda oynadıkları Braga maçının ilk 11'ine göre takımını 4 değişiklikle sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, Braga maçının ilk 11'inde yer alan Milosevic, Bajic ve sakatlığı bulunan Vukovic'in yerine Abdülkerim Bardakçı, Rangelov ve Halil İbrahim Sönmez'i ilk 11'e dahil etti. Kocaman, sarı kart cezalısı olan Ali Çamdalı'nın yerine ise Jonsson'a forma verdi.

Çok fazla pozisyonun yaşanmadığı ilk yarıda sarı lacivertliler golü Emenike ile golü buldu. Lens'in tek başına yaptırdığı penaltıda topun başına gelen Nijeryalı oyuncu ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda her iki takımın çabası skoru değiştirmedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe 12 puana çıkarken, bu sezon evinde ilk yenilgisini alan Atiker Konyaspor ise 11 puanda kaldı.

ATİKER KONYASPOR: 0 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Konya BŞB.
HAKEM: Bülent Yıldırım

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Barry Douglas, Ali Turan (Dk. 46 Deni Milosevic), Abdülkerim Bardakçı, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmetovic, Dimitar Rangelov (Dk. 77 Alban Meha), Halil İbrahim Sönmez (Dk. 46 Riad Bajic)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı (Dk. 79 Alper Potuk), Martin Skrtel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Robin van Persie (Dk. 82 Roman Neustadter), Emmanuel Emenike, Jeremain Lens (Dk. 63 Moussa Sow)
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advoocat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler