Atilla Gerin Kırşehirspor ile anlaştı

Atilla Gerin Kırşehirspor ile anlaştı

Çankırı Belediyespor'da teknik direktörlük ve sportif koordinatörlük görevlerinde bulunan Gern'in yeni takımı Kırşehirspor oldu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Çankırı Belediyespor'da teknik direktör, bu sezon başından itibaren de Sportif Koordinatör olarak görev yapan ve ilk devrenin sonunda görevinden istifa ederek takımdan ayrılan Atilla Gerin, Kırşehirspor Teknik Direktörlüğüne getirildi.

Gerin'inyardımcıları ise Fikret Bademci ve Şenol Yılmaz oldu. Pazar günü yeni teknik direktörleri Atilla Gerin ile kendi evinde Tekirova'yı 2-0'la geçen Kırşehirspor, üç puana merhaba dedi.

KADRODA 10 YENİ FUTBOLCU
3. Lig 1. Grupta mücadele veren Kırşehirspor, geçirdiği zor günleri atlatma yolunda teknik kadro ile birlikte takımı da yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bu sezon zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Kırşehirspor, Recep Şanal'ın kulüp başkanlığına getirilmesiyle birlikte takımda revizyona gitti.

Yeşil-beyazlılar, kaleci Salih, Halit, Çağlar, Eray, Aykut, Gökhan Çetinus ve Bahattin ile yollarını ayırarak, yeni transferlerle takımı güçlendirme yolu izledi.

Kırşehirspor, teknik ekibin talebi üzerine şu futbolcuları renklerine bağladı:

Ali Berk Acar ve Fatih Erdem (Eyüpspor'dan kiralık), Emrah Öztürk ve Rıdvan Okuş (Gaziosmanpaşa), Gürkan Alkan (Anadolu Üsküdar), Halil Uysal (Balıkesirspor'dan kiralık), Mehmet Öner (Çankırı Belediyespor), Oğuz Kaan Barış (D.Ç. Karabükspor'dan kiralık), Rasim Mutlu (Beşiktaş'tan kiralık) ve Yakup Kayış (Ankara Demirspor'dan kiralık)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler