Atkaracalarda talep patlaması yaşandı

Atkaracalar'da talep patlaması yaşandı

Atkaracalar Belediyesinin TOKİ ile ortaklaşa hazırladığı 96 konutluk proje için yayımlanan ilana ilk günden 132 müracat gerçekleşti.

Atkaracalar Belediyesinin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa hazırladığı 96 konutluk proje için yapılan duyuruya ilk günden 132 müracaat geldi.

İlçenin Gazibey mahallesinde projelendirilen 96 konutluk projeye beklenenin üzerinde talep gelmesi Başkan Rifat Altuntop'u yeni arayışlara sevketti. Başkan Altıntop "TOKİ ile ortaklaşa hazırladığımız projeye hemşerilerimizden büyük bir talep geldi. Gelen talepleri bu haliyle karşılamamız mümkün değil. Projeyi gerçekleştireceğimiz arazinin yanında 20 dönümlük bir arazi daha var. Gelen talepleri gözönüne alarak bu arazi sahibi ile görüşmelere başladık. Görüşmelerden olumlu sonuç aldığımız takdirde ek bir proje daha yaparak hemşerilerimizin konut taleplerini yerine getirmek için TOKİ ile yeniden masaya oturacağız" dedi.

Edinilen bilgilere göre projelendirilmesi düşünülen arazi ile ilgili görüşmeler olumlu sonuçlanırsa ilk projede olduğu gibi bu bölgeye de 96 konutluk ek bir proje gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler