Atletico yıllar sonra Reali devirdi! İZLE

Atletico yıllar sonra Real'i devirdi! İZLE

Real Madrid serisi sona erdi...

La Liga'nın 7. haftasındaki dev maçta, lig 3.'sü Real Madrid ile averajla 2. sırada yer alan Atletico Madrid, kozlarını Santiago Bernabeu'da paylaştı.
 
Madrid Derbisi öncesinde, Real Madrid 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde etmiş, Atletico ise yaptığı tüm maçları kazanarak son 22 yılın en iyi sezon başlangıcına imza atmıştı.
 
Real Madrid sahaya; Lopez; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Khedira, Illarramendi; Di Maria, Isco, Ronaldo; Benzema 11'i ile çıkarken; Galli yıldız Bale yedekler arasında yer aldı.
 
Atletico ise maça, Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Tiago, Gabi, Koke; Arda Turan, Diego Costa, Villa 11'i ile başladı. 
 
Karşılaşmanın 11. dakikasında Atletico golü bulan taraf oldu. Di Maria'nın hatası sonucu topu kapan Koke'nin harika pasına hareketlenen Diego Costa, Lopez'i avladı ve skoru 1-0 yaptı.
 
VE GOL...
 
 
Atletico, maç genelinde yakaladığı şansları değerlendiremese de, üstünlüğünü mücadelenin sonuna kadar taşıdı ve ezeli rakibi karşısında çok önemli bir galibiyet aldı.
 
Bernabeu'de yaptığı son 22 lig maçında da yenilmeyen Real Madrid'i mağlup etmeyi başaran Atletico, 7 maç sonunda puanını 21 yaptı ve Barcelona'nın ardından averajla ikinci sırada yer aldı. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Real Madrid ise 16 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler