Atletico'nun golleri Torres'e

Atletico'nun golleri Torres'e

La Liga'nın 17. haftasında Ardalı Atletico Madrid evinde Levante'yi ağırladı.

Son şampiyon karşılaşmanın bazı bölümlerinde zorlansa da, Vicente Calderon'da oynanan maç 3-1'lik Atletico Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Atletico Madrid karşılaşmanın özellikle ilk 30 dakikasında rakip kalede yoğun bir baskı kurdu. Maçın 17. dakikasında Griezmann attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geride kalan dakikalarında Atletico rakip kaleye yüklense de ilk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-0'lık sonuçla gitti.

Atletico Madrid 2. yarıya da çok hızlı başladı. 47. dakikada Griezmann skoru 2-0'a getirdi. 62. dakika ise Nabil El Zhar attığı golle farkı 1'e indirdi. Maçın 82. dakikasında ise Godin sahneye çıktı ve skoru 3-1 yaptı. Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Atletico Madrid sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz Arda Turan bu maçta 66. dakika forma giydi. Atletico Madrid bu galibiyetle La Liga'daki puanını 38'e yükseltirken, Levante 15 puanda kaldı. Ayrıca Atletico Madrid'in eski kaptanı ve yeni transferi Fernando Torres de bu maçı tribünden izledi.

İspanya Primera Lig'de günün sonuçları
Sevilla: 1 - Celto Vigo: 0
Elche: 2 - Villarreal: 2 (İY)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler