Av. Savaş Yağcı, AK Parti Çankırı İl Başkanlığına aday

Av. Savaş Yağcı, AK Parti Çankırı İl Başkanlığına aday

Av. Savaş Yağcı AK Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Kongresine gidilen süreçte İl Başkanlığına adaylığını açıklayanlar listesine Av. Savaş Yağcı da dahil oldu.

'Aday'lığını yazılı basın açıklaması ile ilan eden Av. Savaş Yağcı "Çok değerli Çankırılı hemşerilerim. Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanlığı için aday olduğumu açıklıyorum" dedi. Savaş Yağcı'nın açıklaması şöyle:

"Türkiye'mizi 2023 ve 2071 vizyon ve hedeflerine AK kadroların taşıyacağına olan inancım tamdır. Partimizin ilke, vizyon ve hedeflerine uygun olarak Çankırı ilinin de aynı hedeflere ulaşmasını sağlamak benim hayalimdir. Ülke hedefleri ile ilimiz hedeflerini eşzamanlı olarak aynı düzleme taşımak için siyasi, mesleki tecrübe ile birikimlerimi kullanmak amacıyla il babşkanlığı görevine talibim.

Çankırı il merkezinden diğer ilçelerimizdeki en ücra köyüne kadar halkımızın ve şehrimizin problemlerini, istek ve ihtiyaçlarını bilen bir kardeşiniz olarak gerek bu sorunların çözümü, gerekse alacağım parti sancağını daha üst noktalara taşımak için göreve talip olmuş bulunmaktayım.

Bu büyük görevi almam durumunda öncelikle birlik ve beraberliğin temini olmak üzere; İlimiz ve AK Parti ailesi adına hayırlar getireceğine inandığım projelerimi hayata geçireceğim.

'Birlikten kuvvet doğar' ve 'iri olalım diri olalım' sözlerindeki derin anlamları kavrayan ve uygulamaya geçirmeye söz veren bir kardeşiniz olarak, İl Başkanı olmam halinde teşkilatımla birlikte önümüzdeki milletvekilliği seçimleri başta olmak üzere var gücümle çalışacağıma şimdiden söz veriyorum.

Adaylık kararımla ilgili olarak tarafıma destek veren, bu konuda beni teşvik eden ve dualarını esirgemeyen tüm partililerime huzurlarınızda teşekkür ederken, Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanlığı'na aday olduğumu kamuoyuna saygıyla duyururum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler