Avcılar'da üst geçit çöktü! İZLE

Avcılar'da üst geçit çöktü! İZLE

İstanbul D100 üzerindeki Avcılar'da glikoz yüklü mikserinin çarptığı üst geçit çöktü. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

Avcılar’da E-5 Karayolu’ndaki bir tankerin çarptığı üst geçit büyük bir gürültü ile çöktü. Üst geçidin çöken parçası tankerin ve diğer yönde ilerleyen bir minibüsün üstüne düştü. Tankerin sürücüsü ve 1 kişi yaralanırken, minibüsün sürücüsü ise öldü. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı, metrobüs seferleri yapılamadı. İBB, tanker damperinin açık ilerlemesinden dolayı kazanın meydana geldiğini açıkladı.

Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. E-5 Karayolu’nda Avcılar’dan Topkapı yönüne giden bir tankerin açık kalan damperi halk arasında İGS durağı olarak bilinen mevkideki yaya üst geçidine çarptı. Üst geçin büyük bir gürültüyle çöktü. Çöken parça üst geçide çarpan tankerin ve diğer yönde ilerleyen bir minibüsün üzerine düştü. Avcılar-Topkapı yolu iki yönlü olarak trafiğe kapandı. Hadımköy ve Bahçeşehir’de trafikte yoğunluk oluştu. Kapanan yol nedeniyle duran metrobüs ve araçlardan inen yolcular kazazedelerin yardımına koştu. Bu yüzden kaza yerinde büyük bir kalabalık oluştu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  

TANKERDE SIZINTI OLDU
Hasar meydana gelen yakıt tankerinde sızıntı meydana geldi. Polis ekipleri kalabalığı güvenli bir uzaklığa doğru dağıtırken, itfaiye ekipleri önlem olarak yola köpük sıktı. Bu arada köprünün düşen parçası vinç ile yükseltilerek altındaki minibüs geri çekildi. Olay yeri inceleme ekipleri minibüs içinde bulunan cesedin çıkarılması sırasında etrafa bez paravan çekti. İtfaiye ekipleri de minibüs içinde ezilerek can veren kişinin cesedini çıkardı. Ceset adli tıp aracı ile götürüldü.

İtfaiye ile polis yan yoldaki üst geçidin bağlantı noktalarının da yıkılma ihtimali üzerine önlemler aldı.

TEKSTİLCİ YUSUF KAYA HAYATINI KAYBETTİ
Çöken üstgeçidin parçası yakıt tankeri ve bir minibüsün üstüne düştü. Yakıt tankerinin şoförü Ekrem Cebeci yaralanırken, Büyükçekmece’de tekstilcilik yapan Yusuf Kaya kullandığı minibüsün içinde sıkışarak feci şekilde can verdi.  

avcilar-glikozyuklumikser-sozcu-resim-09.jpg

avcilar-betonmikseriustgecidecarpti-1olu2yarali-sozcu18-resim-09.jpg

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler