AVMnin market bölümü Cuma günü açılıyor

AVM'nin market bölümü Cuma günü açılıyor

Eski Çarşamba Pazarının yerinde inşaa edilen Yunus AVM'nin market bölümü açılışı gerçekleştirilecek.

Kaldırıldığı ilk günden bu yana uzun tartışmaları beraberinde getiren eski Çarşamba Pazarının bulunduğu alana inşaa edilen Yunus AVM'nin bir bölümü vatandaşın hizmetine giriyor.

29 Ekim 2011 Cuma günü yapılacak olan açılış ile Çankırılı başarılı işadamı Yaşar Ayhan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığ Yunus Marketler'e ait AVM projesi içerisindeki bölümde sürdürülen çalışmalar tamamlandı.

BAŞKAN DİNÇ, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Belediye Başkanı İrfan Dinç haftalık basın toplantısını bu kez 29 Temmuz 2011 Cuma günü kısmi olarak açılışı yapılacak olan Çankırı’nın prestijli alışveriş merkezi olan Yunus AVM’de yaptı.

Eski Çarşamba Pazarı’nın yerine yaptırılan modern AVM’nin Çankırı’da alışveriş kültürünün değişimine katkısı yanında insanların aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri bir yaşam merkezi olacağını belirten Başkan Dinç “Çankırı’mıza yakışır böylesine prestijli bir AVM kazandırdığımız için son derece mutluyum” dedi.

Basın mensuplarının Yunus AVM ile ilgili sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AVM yetkilileri daha sonra alışveriş merkezini gezdiler. Basın toplantısı AVM önünde Basın mensupları ile birlikte çekilen fotoğraf karesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler