Aydın Ergün onuruna veda yemeği

Aydın Ergün onuruna veda yemeği

İstanbul Beykoz Kaymakamlığından Diyarbakır - Sur ilçesi kaymakamlığına atanan Ergün için veda yemeği düzenlendi.

Beykoz kaymakamlığı görevinden Diyarbakır Sur Kaymakamlık görevine atanan Aydın Ergün için Çankırı Vakfı tarafından Beyoğlu Öğretmenevi'nde iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğine İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Vakfı Başkan Yardımcısı İlker Karataş, Çandef Genel Sekreteri Zekeriya Açıköz, Çandef Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altıntop ve İsmail Kılıçaslan, işadamı Selahattin Düzbasan, Çankırı Spor Klübü Başkanı Sevda Karaali, Çankırı Vakfı Yönetim ve mütevelli heyet üyeleri'nin katıldığı iftar yemeğiyle yeni görev yerine uğurlandı.
 
aydin_ergun_veda_yemegi_10.jpg
 
Beyoğlu Öğretmenevinde verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Ergün, İstanbul Beykoz ilçesinde edindiği dostlukların kendisi için en önemli kazanımlar olduğunu söyledi. Kaymakam Ergün "Ilgaz'dan ayrılmayı becerebildiysem her yerden çok rahat ayrılabilirim. Diyarbakır'daki görevimin de bana mesleğim açısından önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Görevim süresince bana burada çok büyük yardımlarda bulundunuz. Gerek Federasyon gerekse Vakıf yönetimi olarak beni yalnız bırakmadığınız için sizlere müteşekkirim" dedi.
 
Vakıf Başkanı Eşref Harmandar ve diğer katılımcılar da Kaymakam Ergün'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler