Aydınlardan Yıldırıma çok sert cevap!

Aydınlar'dan Yıldırım'a çok sert cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın bugün Sabah gazetesinde yer alan iddialarına cevap verdi...

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın bugün Sabah gazetesinde yer alan iddialarına cevap verdi...
 
Mehmet Ali Aydınlar, Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenlemiş ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği suçlamalara belgelerle cevap vermişti. Fenerbahçe cephesi de yapılan yazılı bir açıklamayla Aydınlar'ı Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşmaya davet etmişti.
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından bugünkü Sabah Gazetesinde Sevilay Yükselir imzasıyla yayınlanan röportajda Aziz Yıldırım'ın Aydınlar'a yönelttiği iddialar ise gündeme bir anda bomba gibi düştü. Röportajda Aziz Yıldırım, Çarşamba günkü basın toplantısında Mehmet Ali Aydınlar'ın vefat eden oğlu için döktüğü gözyaşları için 'sahte' imasında bulunmuş ve Aydınlar'ı evlat acısı üzerinden sömürü yapmakla suçlamıştı.
 
Bu ifadeler üzerine Mehmet Ali Aydınlar da VATAN Spor'a yaptığı özel açıklamada Aziz Yıldırım'a çok kısa bir şekilde cevap vermiş oldu:
 
"Artık bu konuyla ilgili polemiğe girmek istemiyorum ama şunu da söylemem lazım: Demek ki Aziz Yıldırım herkesi kendisi gibi sanıyormuş!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler