Ayhan Terzi Pazaryoluna atandı

Ayhan Terzi Pazaryolu'na atandı

Bayramören'in sevilen ve çalışkan kaymakamı Ayhan Terzi, son kararname ile Erzurum-Pazaryolu'na atandı.

Bayramören'in çalışkan kaymakamı Ayhan Terzi, Erzurum'un Pazaryolu ilçesine kaymakam olarak atandı.

Atama sonrası kendisine ulaştığımız Kaymakam Terzi "Bayramören'i ve Çankırı'yı memleketimiz gibi sevmiştim. Güzel dostluklarla beraber ilerleyen yıllarda anlatacağımız sayısız da anımız oldu. Devletin memuruyuz. Bugün Bayramören'de yarın Erzurum'da... Vatandaşımıza hizmet için varız. Bunu da elimizden geldiğince, bizlere sağlanan imkanlarla yerine getirmenin gayretindeyiz. Dün de bu niyetteydik, bugün de aynı niyeti taşıyoruz. Yarın da bu niyetle vatandaşımıza hizmet edeceğiz" dedi.

Kaymakam Terzi, yeni görev yerine Ramazan Bayramı sonrası gideceğini de sözlerine ekledi.

BAYRAMÖREN'E YENİ KAYMAKAM SÜTÇÜLER'DEN
Öte yandan, Ayhan Terzi'den boşalan Bayramören Kaymakamlığına Isparta - Sütçüler kaymakamı Ahmet Başbaydar atandı. Başbaydar Çankırı'yı bilen bir isim. Geride bıraktığımız yıllarda Ilgaz'da kaymakam refikliği stajı ile Kurşunlu'da kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.

kaymakam-bayramoren-sozcu-resim-07.jpg

AHMET BAŞBAYDAR KİMDİR?
01.01.1984 tarihinde Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini; İlkokulu Fatih İlköğretim Okulunda, ortaokul ve liseyi Karakoçan Lisesinde tamamladı. 2006 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 

2007 yılında Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak memuriyet hayatına başladı ve yaklaşık iki yıl Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında bu görevi sürdürdü. 2009 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 96. Dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak Mesleğe başladı. 
 
Sırasıyla, Elazığ Valiliğinde İl, Kayseri İl Özel İdaresi ile Bünyan ve Hacılar İlçelerinde Teftiş, Çankırı - Ilgaz İlçesinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladıktan sonra Çankırı - Kurşunlu, Sinop Dikmen ve Manisa Gördes ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yaklaşık üç aylık dil eğitiminden sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Yurt Dışı Stajı gereğiyle Amerika Birleşik Devletlerine gönderildi. Virginia Commonwealth Üniversitesinde İngilizce ve mesleki konularda eğitim aldıktan sonra, Henrico County of Virginia’da kamu yönetimi alanında staj programına katıldı. Kaymakamlık Kursunu bitirerek, 13.03.2012 tarihinde Isparta - Sütçüler Kaymakamlığı görevine başladı.
 
Kaymakam Ahmet Başbaydar evli olup, iyi derece İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler