Aykut Kocamandan sürpriz istifa!

Aykut Kocaman'dan sürpriz istifa!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.

Salı akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman; Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenildi. 
 
Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye Londra'ya giden Aykut Kocaman'ın burada Aziz Yıldırım ile arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Başkan'ı sinirlendirdiği ve tranferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman'ın görevi bıraktığı öğrenildi.
 
KOCAMAN GERİ DÖNMEYECEK
Bu arada Başkan, Ali Yıldırım'ın da yönetimden istifa etmesini istedi. Bugün yapılacak görüşmeler sonucunda durum netleşecek. Araya Fenerbahçeli büyüklerin girerek kararı geri aldırmaya yönelik uğraşacağı bildirildi. Kocaman'ın, istifa kararından dönmeyeceği öğrenildi.
 
Ali Yıldırım'ın istifası kabul edildi. Yıldırım'ın yerine yedek üyelerden biri geldi.
 
SARI-LACİVERTLİ KULÜP KAP'A BU KONUYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI:
"Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Alaeddin Yıldırım görevinden istifa etmiş ve istifası Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir. Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin henüz tarafımıza ulaşan yazılı bir bilgi yoktur. Bu konuyla ilgili gelişme olduğunda gerekli açıklama ayrıca yapılacaktır. "
 
RESMİ YAZIYI BEKLİYORUZ
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Kocaman'ın dün sözlü olarak istifa ettiğini belirterek, "Dün Kocaman sözlü olarak istifa etmiş. Bugün resmi yazısını bekliyoruz. Resmi istifa yazısı geldiği takdirde yönetim tarafından kabul edilecek" diye konuştu.
 
Kiğılı, Kocaman ile aralarında fikir ayrılığı olmadığını vurgulayarak, "Başkanla veya yönetimle şu ana kadar Kocaman'ın bir fikir ayrılığı herhangi bir şeyi yok. Kendisi ihtiyaç hissetmiş demek ki tek taraflı olarak istifa etmiş. Herhangi bir anlaşmazlık yok. İstifasını kabul edeceğiz. Yeni hoca arayışına başlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Kendisinin istifası yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Bu iddialar doğru değil" diyen Kiğılı, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ın istifası konusunda ise, "Zaten uzun zamandır yönetim kuruluna gelmiyordu. Onun istifası daha önceden geldi ve kabul edildi. Başka istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler