Aytemiz Alanyaspor: 1 - Trabzonspor: 2

Aytemiz Alanyaspor: 1 - Trabzonspor: 2

Spor Toto Süper Lig'de 2018'de henüz galibiyet alamayan Trabzonspor, bu şanssızlığını Aytemiz Alanyaspor karşısında kırdı. Rakibini 2-1 yenen bordo mavili ekip 6 hafta sonra kazanmış oldu. 

Alanya karşısında mutlak galibiyet için çıkan Trabzonspor'da hafta içi idmanlara katılamayan golcü Burak Yılmaz da kadroda yer aldı. Ancak Fırtına maça istediği gibi başlayamadı ve 8. dakikada Aytemiz Alanyaspor golü buldu. Orta alandan yapılan hatalı geri pas kısa düşünce araya giren Emre Akbaba, topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. Emre böylece bu sezonki 8. golüne imza atmış oldu. İlk yarıya boyunca rakibine fırsat vermeyen Alanyaspor bu üstünlüğümnde uzun süre korudu. 

Ancak 68. dakikada Yusuf Yazıcı'nın harika bir çalımla iki kişi eksiltip yaptığı ortada oluşan karambolde son dokunan Burak Yılmaz skora dengeyi getirdi. Burak böylece bu sezonki 18. golüne imza atmış oldu. Golden sonra Alanya beraberlik için bastırırken golü kalesinde gördü. Burak'la başlayan atakla N'doye'nin pasında Abdülkadir takımını öne geçrien gole imz attı. Genç yıldız, bu sezon Akhisar maçının ardından ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

Üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyan Trabzonspor, 16. haftadaki Bursarspor maçının ardından ilk kez kazandı. Bordo mavili ekip 2018'deki ilk galbiyetiyle puanını 36'ya çıkardı. İkinci yarı büyük düşüş yaşayan Aytemiz Alanyaspor ise 21 puanda kaldı. 

AYTEMİZ ALANYASPOR: 1 - TRABZONSPOR: 2

Stat: Bahçeşehir Okulları 
Hakemler: Serkan Çınar, Kemal Yılmaz, Süleyman Özay 

AYTEMİZ ALANYASPOR: Riou, Gassama, Tzavellas (Dk. 81 Mbilla), Welinton, Barış Başdaş, Villafanez, Sackey, Efecan Karaca, Junior Fernandes, Emre Akbaba, Douglas 

TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Pereria, Novak, Durica, Kucka (Dk. 60 Yusuf Yazıcı), Okay Yokuşlu, Uğur Demirok, Sosa, Olcay Şahan (Dk. 46 N'doye), Abdülkadir Ömür (Dk. 90+4 Onazi), Burak Yılmaz 

GOLLER: Dk. 8 Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 68 Burak Yılmaz, Dk. 77 Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk. 14 Durica, Dk. 85 Sosa, Dk. 90+3 Onur Recep Kıvrak, Dk. 90+3 Burak Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 25 Tzavellas, Dk. 55 Efecan Karaca, Dk. 69 Barış Başdaş, Dk. 72 Villafanez, Dk. 76 Douglas, Dk. 77 Sackey (Aytemiz Alanyaspor) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler