Aziz Yıldırım: Aydınlar numara yapıyor

Aziz Yıldırım: Aydınlar numara yapıyor

Aziz Yıldırım, kendisini eleştiren Sabah yazarı Sevilay Yükselir'e konuştu.

Sabah yazarı Sevilay Yükselir, Mehmet Ali Aydınlar'ın basın toplantısında ağlamasından sonra bir yazı kaleme alarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirmişti.
 
Yükselir, yazıdan sonra Aziz Yıldırım'ın aradığını anlattığı yazısında aralarındaki konuşmaları açıkladı. Yükselir'in aktardığına göre Aziz Yıldırım Aydınlar'ı duygu sömürüsü yapmakla suçluyor.
 
AYDINLAR NUMARA YAPIYOR
İşte yazıdaki o bölüm;
 
... Peki Aydınlar önceki gün hıçkırıklara boğuldu canlı yayında. Milyonların önünde. Çok üzüldük hepimiz. Gerçekten hepimizin içi büzüldü. Sen üzülmedin mi Başkan? Sen hiç etkilenmedin mi?" diye sordum.
 
Hayır!" dedi. Hem de çok şiddetli!.. "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları, tavsiyem sen de yeme! Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun. Niye dolanıyor meydanlarda?" Söyledikleri bu söz üzerine artık benim diyeceğim hiçbir şey kalmamıştı.
 
O arada nasıl oldu bilmiyorum telefon kapandı. Tekrar aradım asistanımı ve bir kez daha bağlantı kurmak istediğimi ilettim. Demiş ki; "Konuşacağımı konuştum ben Sevilay Hanım'la.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler