Aziz Yıldırım bombası! Alayınızın ...

Aziz Yıldırım bombası! Alayınızın ...

Fenerbahçe - Bursaspor maçı sonrasında bombalar..

LİG TV'de ortaya atılan iddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odası koridorlarına indi ve hakem Tolga Özkalfa'ya sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, şok bir iddia ortaya attı. 
 
Mücadelenin ilk yarısının bitiminin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarına indiğini ifade eden Sidal, "İlk devre bitti. Aziz Yıldırım koridorda hakemleri karşıladı ve 'Ben federasyon falan dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim' dedi. Türk futbolu için kara bir gün yaşandı" diye konuştu.
 
 
"HAKEME OLAN İNANÇ AZALDI"
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da "Farklı mağlup olduk. Biz kendimizi eleştiririz ama futbolda böyle maçlarda bazen kırılma noktaları önemlidir. Maç 1-1. İkinci yarının başında yediğimiz ikinci golden önce kaleciye faul var mı, ofsayt var mı diye tartışılıyor. Yan hakem orta sahaya koşmuyor. Orta hakem, bir yardımcı hakeme bak. Yardımcı hakem 'Ofsayt var' demiş. Bu pozisyondan sonra hakeme karşı olan inanç da azaldı" dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler