Aziz Yıldırım Çankırıya geliyor

Aziz Yıldırım Çankırı'ya geliyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çankırıspor tesislerinin açılış töreni için Çankırı'ya geliyor.

Bir yıl cezaevinde yattıktan sonra 3 Temmuz'da özgürlüğüne kavuşan Fenerbahçe Kulübü'nün efsane Başkanı Aziz Yıldırım, 5 Eylül 2012 Çarşamba günü Çankırı'ya geliyor.

Çankırıspor Kulübü sosyal tesisleri için yapılacak açılış törenini onurlandıracak olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, akşam da onuruna verilen yemeğe katılacak.

Aziz Yıldırım'ın Çankırı ziyareti ile ilgili olarak kesin program önümüzdeki günlerde Çankırıspor Kulüp yönetimi tarafından yapılacak açıklama ile belli olacak.

BAŞKAN KARAALİ: ÇANKIRI TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAK

5 Eylül'de yapılacak Çankırıspor sosyal tesislerinin açılış töreni ile ilgili olarak Sözcü18'e açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Karaali "Kulübümüz ve Çankırı'mız için önemli bir günde Türkiye'nin üç büyük kulübünden biri olan Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım Beyin bizleri böylesi bir günde yalnız bırakmaması bizler ve Çankırı adına büyük bir onurdur. Açılış töreni Lig TV ve Anadolu TV'den naklen yayımlanacağı gibi spor medyasının da Çankırı'mızda olacağını söyleyebilirim. Anlayacağınız 5 Eylül Çankırımız için tarihi bir gün olacak ve gerek Çankırıspor'a gerekse Çankırı'ya gönül verenler kolay kolay unutulmayacak bir güne tanıklık edecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler