Aziz Yıldırım ile Es-Esin başkanı birbirine girdi

Aziz Yıldırım ile Es-Es'in başkanı birbirine girdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Bodrum'da bir yemekte kavga etti.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının başlamasına sadece 2 gün kala transfer haberlerinin meşgul ettiği gündemi değiştiren haber Bodrum'dan geldi. Transferleri gölgede bırakan bu haber Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Halil Ünal'ın kavgası.

BODRUM'DA AĞIR MASA..
Kavganın yaşandığı yer ise futbol dünyasına yakınlığı ile bilinen ve son olarak Aykut Kocaman'ın istifa kararından dönmesinde büyük rol oynayan Yüksel Çağlar'ın yaklaşık 10 gün önce Bodrum'da verdiği özel davet. Bodrum'un merkezinde yer alan ve sadece 10 masanın bulunduğu bu küçük mekânda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Beşiktaşlılığı ile bilinen işadamı Mubariz Mansimov, Kasımpaşalı yönetici ve işadamı İhsan Kalkavan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ve yapımcı Acun Ilıcalı, Çağlar'ın davetlisi olarak biraraya geldi.
 
ÖZGÜR ÇEK TRANSFERİ ORTAMI GERDİ
Ekibin futbol orijinli olması nedeniyle gecede ağırlıklı olarak futbol konuşulurken, ilerleyen saatlerde Eskişehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal da teknik direktörü Ersun Yanal ile birlikte ekibe dahil oldu. Vatan gazetesinden İbrahim Seten'in haberine göre; Ünal'ın F.Bahçe'nin kadrosunda düşünmediği ve almak istedikleri Özgür Çek'le ilgili olarak sözleri muhabbetin hararetlenmesine neden oldu. Es-Es Başkanı transferin planladıkları rakamlardan daha yükseğe çıkması nedeniyle Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi. Halil Ünal, Ersun Yanal'ın Aziz Yıldırım'ın yanına oturmasına ve ikilinin aralarında konuşmasına da bozuldu.
 
ALKOLÜ FAZLA KAÇIRINCA AZİZ YILDIRIM İLE
HALİL ÜNAL BİRBİRİNE GİRDİ
Ersun Yanal ile Rıdvan Dilmen'in sigara içmek için dışarı çıktığı ve promil düzeyinin yükseldiği 02.00-03.00 sularında ise Eskişehir Başkanı, "Sen benim hocamı ayartmaya mı çalışıyorsun?" diyerek Aziz Yıldırım'a adeta patladı. Başta alttan alan ve böyle bir durum olmadığını anlatmaya çalışan Fenerbahçe Başkanı da iş uzayınca "Ben başkan olduğum sürece Ersun bu takımda çalışamaz" diyerek sert çıktı. Ancak bu yanıta rağmen sakinleşmeyen Ünal "Hayır! Sen onu istiyorsun. Ben seni tanıyorum" sözleriyle karşılık verince ise kavga çıktı.
 
KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU
Karşılıklı küfürleşmelerin ardından masalar devrilirken, ikiliyi aralarında oturan İhsan Kalkavan ayırdı, gecenin ev sahibi Yüksel Çağlar da ortamı sakinleştirdi. Kavgadan sonra Eskişehir Başkanı Halil Ünal mekandan ayrıldı, hocası Ersun Yanal oturmaya devam etti. Güzel başlayan futbol gecesi tartışmaların gölgesinde sabah 05.00 sularında son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler