Aziz Yıldırım kararını verdi! Emenike...

Aziz Yıldırım kararını verdi! Emenike...

Beşiktaş derbisinden taraftarın tepkisine kızıp saha ortasında formasını çıkaran ve oyundan çıkmak isteyen Nijeryalı golcüye Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sahip çıktı.

Kulüp işleri için Ankara'da olan Yıldırım, "Bizim gündemimizde sadece Çaykur Rizespor maçı var. Emenike bizim oyuncumuzdur ve kimse ipini çekemez. Aynı şeyi daha önce Alves için de yapmışlardı ama kimseye fırsat vermeyiz" ifadelerini kullandı.

MİLANO'YA DEĞİL LONDRA'YA GİTTİ! 
Dün izinsiz olarak apar topar Türkiye'den ayrılıp Milano'ya gittiği iddia edilen Emenike'nin şu anda Londra'da olduğunu da belirten Aziz Yıldırım, "Bunlar bilinçli yapılıyor. Emenike şu anda Londra'da ve üstelik izinli gününde bizden izin alarak gitti. Bu ve 'Bir daha bu formayı giyemez. Takımdan gönderelecek' gibi dedikodular Fenerbahçe'yi karıştırmak için çıkarılıyor. Ancak kimsenin buna gücünün yetmeyeceğini bir kez daha vurguluyorum. Fenerbahçe'nin değerleri hakkında Fenerbahçeliler'den başka kimse kara veremez. Şu an da hiçbir sorunumuz yok. Bizim tek düşüncemiz kalan maçlarımızı kazanıp sezou şampiyon olarak kapatmaktır" şeklinde konuştu. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler