Aziz Yıldırım karşıtları salon bastı

Aziz Yıldırım karşıtları salon bastı

İstanbul Genç Erkekler Basketbol Ligi'nde bugün saat 16.00'da oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray maçı, olaylar nedeniyle başlayamadan tatil edildi.

Aziz Yıldırım’a muhalif olmalarıyla bilinen Genç Fenerbahçeliler Grubu üyesi 50-60 kişilik taraftar grubu, İstanbul Genç Erkekler Basketbol Ligi’ndeki Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi olay çıkardı. Sarı kırmızılı oyuncuların üstüne patlayıcı madde yağdıran fanatikler, salonda yeterli güvenlik olmadığı için önlenemedi ve bunun sonucunda maç iptal edildi.

Kadıköy’deki Caferağa Spor Salonu’ndaki karşılaşma öncesi, Aziz Yıldırım karşıtlıklarıyla bilinen Genç Fenerbahçeliler Grubu üyesi 50-60 kişilik bir grup, salona geldi. Ellerinde çok sayıda torpil, meşale gibi patlayıcı ve madeni madde lerbulunan taraftarlar, o sırada ısınma antrenmanı yapan Galatasaraylı basketbolcuların üstüne patlayıcı madde yağdırdı.

Bunun üzerine iki takımın oyuncuları ve hakemler korkuyla soyunma odasına kaçtı. Salon yetkilileri hemen karakolu arayarak durumu bildirdi ve polis gönderilmesini istedi.

Ancak polisler gelene dek salondaki fanatikler eylemlerini sürdürünce hakemler karşılaşmanın oynanmaması kararını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler