Aziz Yıldırım'a istifa çağrısı

Aziz Yıldırım'a istifa çağrısı

Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar grubu, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Genç Fenerbahçeliler'in açıklamasında, "Öncelikle içinden geçtiğimiz karanlık süreçte Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet etmek için herhangi bir talimata gereksinim yoktur" ifadelerini kullanıldı.

İşte Genç Fenerbahçeliler'in açıklaması...

FENERBAHÇE MENFAATLERİ İÇİN İSTİFA
Geride bıraktığımız 2015-2016 sezonu, Aziz Yıldırım'ın hem başkan hem teknik direktör olarak sürdürdüğü başarıısz kariyerine bir halka daha eklenmesine yol açtı. 200 milyon lirayı aşkın bir bedelle kurulan kadro, lig yarışında stadı dahi olmayan Beşiktaş'a geçilmeyi başardı. Türkiye Kupası'nda ise elimize geçen büyük fırsat, ligin orta sıra takımlarından Galatasaray'a mağlup olarak tepildi. Ancak kupayı kaybetmenin üzüntüsü son düdükten kısa bir süre sonra Aziz Yıldırım'ın kameraların önüne geçmesiyle utanca dönüştü. Sportif başarısızlıkları örtmek için daha önce defalarca kez yaptığı gibi gündemi manipüle etmeyi amaçlayan Yıldırım, bu kez hedef aldığı rakipleri tarafından muhatap dahi kabul edilmeyerek sadece Fenerbahçe'de değil Türk sporunda da miadını doldurduğunu kanıtladı.

Kurulduğu günden bu yana Fenerbahçe'nin yüksek menfaatlerini gözeten Genç Fenerbahçeliler ailesi yaşanan bu karanlık dönemi, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bünyesinden yükselen 'istifa' sesiyle aydınlattı. Ancak kendisine karşı çığ gibi büyüyen öfkeyi görmek istemeyen Aziz Yıldırım, bir kez daha bu çığlığın sebeplerini sorgulamak yerine grubumuza iftira atmayı tercih etti. Artık her hareketiyle spor camiasının alay konusu olan, Fenerbahçe'yi üç kuruşluk insanların ağzına meze eden Aziz Yıldırım'ın mali kurulda yaptığı açıklamalar sadece gülüp geçmemize neden olsa da kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi gerektiğini düşündük.

Öncelikle içinden geççtiğimiz karanlık süreçte Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet etmek için herhangi bir talimata gereksinim yoktur. Yaşanan başarısızlıklar, Fenerbahçe taraftarını utandıran ve kendi içinde çelişen demeçler, kulübün sürüklendiği ağır maddi bunalım Aziz Yıldırım'ın sadece birey olarak değil zihniyet olarak da bu kulüpten temizlenmesi gerektiğini ortaya koymuştur. Bir önceki kongrede, 'Takımı şampiyon yaparım ama 50 milyon Euro gider' diyen Aziz Yıldırım, sezon öncesi 70 milyon euro harcamasına rağmen gelinen nokta ortadadır. Fenerbahçe bugün elindeki oyuncuları tutamayan, UEFA'nın mali radarına giren ve ekonomik olarak iflasın eşiğine sürüklenen bir kulüptür.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler