Aziz Yıldırımdan Özköke yalanlama!

Aziz Yıldırım'dan Özkök'e yalanlama!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım hakkında çıkan haberlerle ilgili zorunlu bir açıklama yaparken, Özkök'ün yazısına dolaylı olarak atıfta bulundu...

Ertuğrul Özkök'ün Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmeden edindiği izlenimlere yer vediği yazısındaki iddialara yanlanlama geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Özkök'ün yazısına dolaylı olarak atıfta bulunduğu açıklamasında "hiçbir kişi, kurum veya oluşum hakkında övgü ya da yergi niteliğinde ifadeler" kullanmadığını duyurdu. Yıldırım, "dost sohbeti şeklinde geçen diyalogların, iradem ve bilgim dışında, 'haber' adı altında" yayınlanmasına da tepki gösterdi.
 
Ertuğrul Özkök dünkü yazısında Aziz Yıldırım'ın Fethullah Gülen'e çok öfkeli olduğunu yazmış, Yıldırım'ın bundan sonra adeta "tek kişilik bir sivil toplum örgütü" olarak çalışacağını iddia etmişti.
 
İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan o açıklama..
 
"Son birkaç gündür, dostlarımın ve sevenlerimin gösterdiği yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunmak isterim.
 
Buna karşın, bu ziyaretler sırasında dost sohbeti şeklinde geçen diyalogların, iradem ve bilgim dışında, 'haber' adı altında yazılı ve görsel medyaya taşındığını üzülerek görmekteyim.
 
Bilinmesini isterim ki, bu ziyaretler sırasında karşılıklı yapılan konuşmalarda hiçbir kişi, kurum veya oluşum adı kullanılmadığı gibi, yine hiçbir kişi, kurum veya oluşum hakkında övgü ya da yergi niteliğinde ifadeler kullanılmamıştır.
 
Bu bağlamda, kamuoyundan beklentim ve talebim, bu tür yazı ve haberlere, tarafımdan bizzat yapılmadıkça itibar edilmemesidir.
 
Saygılarımla,
 
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler