Aziz Yıldırımdan taraftara küfürlü tepki - İZLE

Aziz Yıldırım'dan taraftara küfürlü tepki - İZLE

Aziz Yıldırım, kendisini protesto eden Fenerbahçe taraftarlarına küfürlü tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, kendisini protesto eden Fenerbahçe taraftarlarına küfürlü tepki gösterdi.

AZİZ YILDIRIM'DAN TARAFTARA KÜFÜRLÜ TEPKİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sosyal medyaya düşen bir görüntüsü Twitter'da trend topic oldu.
 
Kadıköy'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı protesto etmek isteyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, Caferağa Spor Salonu civarında "Yönetim istifa" diye tezahüratlarda bulundu.
 
Caferağa Spor Salonu'nda Fenerbahçe'nin masa tenisi karşılaşmalarını takip eden Aziz Yıldırım ise aracıyla taraftarların olduğu bölüme gelip yanaştıktan sonra aleyhinde bağıranlara "Boşuna kı...... yormayın. Ben ne dersem o olur" ifadelerini kullandı.
 

 

MERSİN'DE 'AZİZ YILDIRIM İSTİFA' SESLERİ
 
Fenerbahçe Mersin'e gitmek üzere uçakla Adana Havalimanı'na geldi. Fenerbahçe kafilesi apronda kendilerini bekleyen takım otobosüne binerek, sadece görevli araç giriş çıkışlarının yapıldığı havalimanının D kapısından çıkış yaptı.
 
TAKIMA DESTEK
Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertli futbolcuları görebilmek için uzun süre havalimanında bekledi. Taraftarlar attıkları sloganlarla takımlarına destek verdi.
 
DİKTATÖR AZİZ SLOGANLARI
Havalimanında bekleyen bir grup taraftar ise "Yönetim istifa", "Başımıza padişah mısın", "Diktatörlüğe hayır" yazılı pankartlar açtı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhinde sloganlar atan grup, ellerinde de beyaz mendil salladı.
 
ÇEVİK KUVVET OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex lehinde de sloganlar atan grup, takım otobüsünün de önünü kesmek istedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, grubu engelledi. Kafileyi taşıyan otobüs, geniş güvenlik önlemleri altında Mersin'e gitti.
 
1_71.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler