B36 Torshavn: 0 - Beşiktaş: 2

B36 Torshavn: 0 - Beşiktaş: 2

Beşiktaş, 2018-2019 sezonunu resmen açtı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında B36 Torshavn'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 2 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı öncesinde ciddi bir avantaj elde etti. Kartal'ın gollerini Lens (8) ve Gökhan Gönül (26) kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn’a konuk oldu. Sezonu resmen bu karşılaşmayla açan siyah-beyazlılar sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı ve İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmeyi başardı.

Faroe Adaları’nda 15 haftası geride kalan Master Lig’de liderin 12 puan gerisinde 4. sırada yer alan B36 Torshavn karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve zorlanmayan Şenol Güneş’in öğrencileri 8’de Jeremain Lens ve 26’da Gökhan Gönül’ün golleriyle kazanmayı başardı.

EKSİKLERE RAĞMEN
Maça ev sahipliği yapan Gundadalur Stadı’nın zeminini suni çim olması nedeniyle son antrenmanını Fulya Tesisleri’nde yapan Beşiktaş’ta; Pepe, Ricardo Quaresma, Domagoj Vida, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve henüz sözleşme yenilenmeyen Atiba Hutchinson maç kadrosunda yer almadı. Eşleşmenin rövanş karşılaşması 2 Ağustos’ta Vodafone Park’ta oynanacak.

Siyah-beyazlılar turu geçmesi halinde 3. Ön Eleme Turu’nda Norveç ekibi Lilleström ve Avusturya ekibi LASK Linz’i bir araya getiren eşleşmenin galibi ile Play-Off mücadelesi verecek. O eşleşmenin de ilk maçında LASK Linz, konuğu Lilleström’ü 4-0’lık skorla mağlup ederek tur kapısını araladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler