'Baba Raif' AKP milletvekili Çivitcioğlu'na sert çıktı!

'Baba Raif' AKP milletvekili Çivitcioğlu'na sert çıktı!

İYİ Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay, Ziraat Odası seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "AKP milletvekili Çivitcioğlu'nun delegeye baskısını şiddetle kınıyorum" dedi.

İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay, nam-ı diğer 'Baba Raif' Sözcü18'e yaptığı açıklamada Ziraat Odası Başkanlığı'na Nejat Gamzeli'yi seçen delegeye teşekkür ederek sözlerine başladı. Oktay; "Miilletimizin efendisi saygıdeğer; Zorluklar içerisindeki emekçi, üretken çiftçi kardeşlerimin temsilcileri o güzel muhtarlar. Baskılara rağmen içinizden biri olan, dürüst, çiftçinin sorunlarını bilen ve çiftçi bir aileden gelen değerli kardeşimiz Nejat Gamzeli'yi başkan olarak onayladığınız için sizleri kutluyor, gözlerinizden öpüyorum." dedi.

"AKP MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCOĞLU'NUN
SEÇİMLERE MÜDAHALESİNİ ESEFLE KINIYORUM"
İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçilmiş oldukları iktidar milletvekili makamını 'güç' görerek Çankırı'da STK'ların seçimlerine kadar müdahaleyi kendilerine vazife addedenlerin böylesi davranışları halkın nezdinde hiç de sağlıklı olarak değerlendirilmemekte! Kaldı ki bugün Türkiye Ziraat Odaları yönetiminde ikinci başkan olarak görev yapan Nejat Gamzeli kardeşimize yapılan bu muamele, başta oda delegelerinin özgür iradelerine ipotek koymaktır! Yaşananlar hiç hoş olmamıştır! Şehrin sayısız sorunları yerinde dururken iktidarın milletvekili genç kardeşimizin gündemi kişiselleştirerek böylesi bir olayın kahramanı olarak Çankırı seçmeninin karşısına çıkması zannımca kendisi için büyük bir talihsizlik olsa gerek! Umuyorum ki Çankırı seçmeni 31 Mart'ta bu olayın faturasını AKP'ye kesmekte tereddüt etmeyecektir. Kaldı ki, mensubu olduğu siyasi partinin Genel Başkanı'nın 'STK seçimlerine müdahil olmayın' şeklindeki açıklamasına karşın Çankırı'da geniş bir tabanı olan Ziraat Odası Genel Kurulu'nun delegelerine seçim öncesi yapılan muameleyi de görmezden gelmemiz mümkün değil."

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler