Babasını yatakta başka bir kadınla görünce...

Babasını yatakta başka bir kadınla görünce...

Evi yakarak üvey babası ve birlikte olduğu kadını yaraladı.

Samsun'da üvey babasını başka bir kadınla yatakta görünce benzin döküp evi yakan 25 yaşındaki İlkay Kırbaş, tutuklandı.

Olay, İlkadım İlçesi Fatih Mahallesinde dün meydana geldi. Annesini 3 yıl önce toprağa veren seyyar satıcı İlkay Kırbaş, üvey babası Ahmet Şen ile birlikte oturdukları eve gitti. Kırbaş, Şen'i burada Y.A. isimli bir kadınla yatakta görürken, iddiaya göre aldığı bir bidon benzini dökerek evi ateşe verdi. Alevler içinde kalan evde Şen ve Y.A. yaralı olarak kurtarıldı. Ağır yaralanan iki kişi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kaçmaya çalışan İlkay Kırbaş kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İlkay Kırbaş, ifadesinde evi yaktığı iddiasını kabul etmedi. Üvey kardeşi ile birlikte olayın meydana geldiği evde oturduklarını belirten Kırbaş, şöyle dedi:
 
"Ben evde yokken üvey babam eve kadın getirmiş. Kadını tanımıyorum. Ahmet Şen, alkollü halde yatak odasından çıkınca sinirlendim. Parası varsa birlikte yaşadığı öz oğlu Mehmet Can Şen'e harcamasını söyledim. Bağırarak 'Sana ne köpek' dedi. Ben de evden çıkıp gittim. O da içeriye girip kadınla ilişkiye girmeye devam etti."
 
İlkay Kırbaş, kapının önünde 15 dakika sigara içtikten sonra 5 litrelik su bidonu ile akaryakıt istasyonuna gittiğini söyledi. İstasyondaki görevlinin kendisine kimlik kartı sormadığını ileri süren Kırbaş, "Eve girince kardeşimin olmadığını gördüm. Bidonu açıp her yere benzin döktüm. O sırada yatak odasının kapısı açıldı. Kapı açılınca kadın yatakta çıplaktı ve elinde sigara vardı. Ahmet Şen'in de elinde sigara vardı. Benzini döküp elimdeki çakmağı ateşlemeden üvey babam üzerime yürüdü. Ben de kaçıp gittim. Sokağa çıkınca içeriden bağırma sesleri geldi. Ben onları yakmayı düşündüm ama evi ateşe vermedim. Yangın onların elindeki sigaradan çıkmış olabilir."
 
Diğer taraftan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık servisinde tedavileri süren Ahmet Şen ile Y.A.'nın hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler