Babasının izinde

Babasının izinde

Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in oğlu, girdiği SBS sınavında Namık Tanık Koleji öğrencisi Arif Kaan Şahin de derece yaptı.

2011 7. sınıf SBS sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Çankırı Namık Tanık Koleji öğrencilerinden Ahmet Atakan Demirkan 494,606 ile Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin'in oğlu Arif Kaan Şahin de 488,068 puan aldı.

Bu başarıda en büyük pay sahibinin okulları olduğunu söyleyen öğrenciler, öğretmen ve ailelerine de teşekkür etti. Öğrenciler, şimdiki hedeflerinin yeni başarılara imza atmak olduğunu ifade ettiler.

arif-kaan-sahin-resim-08.jpg

Ahmet Atakan Demirkan (494,606 puanla okul birincisi)

ŞAHİN: OĞLUMUZUN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Oğlu Arif Kaan'ın SBS'de böylesi bir başarı elde ederek Çankırı sıralamasında derece yapması baba milletvekili İdris Şahin'i de fazlasıyla mutlu etti. Şahin "Oğlumuzun elde etmiş olduğu böylesi bir başarı ailece hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. Allah her aileye benzer mutlulukları yaşatma şansı ve fırsatı versin. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve de okul idaresini ayrıca kutluyorum" dedi.

Editörün Not'u: Haberde yer alan Ahmet Atakan Demirkan ile Arif Kaan Şahin'in fotoğrafları 9 Ağustos 2011 saat 17.20'ye kadar yer değiştirerek yer almıştır. Editöryal masanın hatasından kaynaklanan olaydan dolayı başta haberde adı geçenler olmak üzere, okuyucularımızdan özür dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler