Bafrada kanlı çatışma: 1 ölü 2 yaralı

Bafra'da kanlı çatışma: 1 ölü 2 yaralı

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 3 kişi arasında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde İshaklı Mahallesi Gençlik Caddesinde ofisi bulunan Tepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tepe ve yanında çalışan Birkan Bozdemir ile yan binada içme suyu bayii olan Kasım Bulut arasında, saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine silahların çekildiği olayda, taraflar birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda, kabadayı Sedat Şahin'in eniştesi olan Ramazan Tepe, yanında çalışan Birkan Bozdemir ile Kasım Bulut yaralandı. Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ramazan Tepe ile Birkan Bozdemir, buradaki ilk tedavilerinin ardından OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Bozdemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAYMAKAM OLAY YERİNDE
Olayın ardından polis Gençlik Caddesinde yoğun güvenlik önlemi alırken, Kaymakam Ayhan Boyacı ile Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi de söz konusu bölgeye gelerek görevlilerden bilgi aldı. Çatışma sırasında çevredeki bazı ev ve işyerininin camlarının kırıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor..

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler