Bağcılarda kanlı baskın!

Bağcılar'da kanlı baskın!

Kanlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Bağcılar’da cinnet geçiren 18 yaşındaki genç, 3 ağabeyi ile 16 yaşındaki bir kıza kurşun yağdırdı, ardından kendini vurdu. Olayda saldırgan, vurduğu genç kız ve bir ağabeyi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Evren Mahallesi İstiklal Caddesi 8. Sokak’ta bulunan bir tekstil firmasında meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Üzeyir Aziz Bozan, ağabeyleriyle birlikte işlettikleri tekstil firmasında 16 yaşındaki Zeynep Tosun ile tartıştı. Cinnet geçiren genç, silahını çıkartıp genç kıza doğrulttu. Korkuya kapılan genç kız ise hemen üst kata kaçtı.
 
Zeynep Tosun'u takip edip üst kata çıkan genç, etrafa kurşun yağdırdı. Gencin ağabeyleri Abdullah Bozan, Şeyhmus Bozan ve Mehmet Bozan ile Zeynep Tosun vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırgan genç daha sonra silahı kendine doğrultup ateş etti.
 
Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Zeynep Tosun, saldırgan Üzeyir Aziz Bozan ve ağabeyi Abdullah Bozan hayatını kaybetti. Şeyhmus Bozan ve Mehmet Bozan ise hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
 
CİNAYETİN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
 
Bağcılar’da ağabeylerinin işlettiği tekstil firmasına gelen (18) Aziz Bozan, silahıyla dehşet saçtı. Ağabeylerini ve işyerinde çalışan 16 yaşındaki Zeynep Tosun’u vuran öfkeli genç daha sonra aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırgan Aziz Bozan'ın ailenin üvey çocuğu olduğu öğrenildi.
 
"KIZ İŞÇİYİ RAHATSIZ ETTİ" İDDİASI
 
Korkunç olay, saat 10:30 sıralarında Evren Mahallesi Camiyolu Caddesi üzerindeki bir tekstil firmasında meydana geldi. İddiaya göre, daha önce ağabeyleriyle birlikte aynı işyerinde çalışan Aziz Bozan, aynı firmada işçi olan Zeynep Tosun’a ilgi gösterdi. Genç kız bu durumdan rahatsız olunca duruma işyeri sahipleri el koydu. Ağabeyleri bir ay önce Aziz Bozan’ı memleketleri Adıyaman’a gönderdi.
 
MEMLETİNDEN DÖNDÜ VE KURŞUN YAĞDIRDI
 
İstanbul'a bugün geldiği öğrenilen öfkeli genç, işyerine gelerek burada ağabeyleriyle tartışmaya başladı. Daha sonra silahını çeken genç, işyerinde bulunan Zeynep Tosun, ağabeyleri Abdullah Bozan (31), Mehmet Bozan (38) ve Şeyhmus Bozan (27)’a kurşun yağdırdı. Saldırgan aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda Zeynep Tosun, Mehmet Bozan, Abdullah Bozan ve saldırgan Aziz Bozan hayatını kaybetti. Yaralanan Şeyhmus Bozan'un kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.
 
AMCALARININ OĞLU KONUŞTU
 
Bozan kardeşlerin amcalarının oğlu Yılmaz Bozan, “Sesleri duyunca geldim ve yaralı olanları hastaneye götürdüm. Vuran köydeydi. Yeni gelmişti. Olayın neden kaynaklandığını bilmiyorum" dedi.
 
Bir görgü tanığı da, “Sesleri duyunca hemen işyerinin önüne gittim. Yaralılar vardı. Daha sonra ambulanslar geldi. Yaralıları hastaneye kaldırdılar" dedi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler