Bahar kahvaltısına ilgi büyüktü

'Bahar kahvaltısı'na ilgi büyüktü

Pazar günü Küçük Çamlıca'da Bambi Garden'de gerçekleşen kahvaltıya ilgi beklenenin üzerindeydi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Bahar kahvaltısını Bambi Garden'de gerçekleştirdi.
 
Çankırı insanı için 'duayen' kabul edilen Nevzat Ayaz başta olmak üzere, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Vakıf Başkanı Eşref Harmandar ile Vakıf-Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ile İstanbul'da yaşayan Çankılıların katıldığı yemeğe ilgi büyüktü.
 
VAHAP YARTAŞ: İLGİDEN MUTLUYUM
ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş yaptığı açılış konuşmasında, İstanbul’un ilçelerinde il derneğinin kurulmasına, kadın kollar ve gençlik kollarının önemine dikkat çekip; başkanlığındaki yönetimin göreve geldiği günden bu güne yaptıkları çalışmaları aktardı.
 
Başkan Yartaş "Bahar kahvaltımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnsanımızın sergilediği birlik ve beraberliğin giderek pekiştiğini dosta-düşmana göstermenin bahtiyarlığını yaşamaktayım" dedi.
 
candef_bahar_kahvalts_camlica_34-001.jpg
 
EŞREF HARMANDAR: SÖZCÜ18'E TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yemekte bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Eşref Harmandar "Yaklaşan yerel seçimlerde başta belediye meclis üyeliği olmak üzere belediye başkanlığına aday adayı olacak hemşehrilerimize gereken tüm desteği vereceğiz" dedi. Başkan Harmandar Sözcü18'e de değinerek "Aramızda Çankırı ile ilgili yaptığı haberlerle bizlerin gözü kulağı olan Sözcü18'e ve yayın yönetmeni Vedat Beki'ye teşekkür ediyorum. Sergilediği muhalif duruşuyla ilgiyi üzerinde topluyor. Sözcü18'e olan ilgiyi artırıyor" dedi.
 
candef_bahar_kahvalts_camlica_31.jpg
 
KADİR GÖKMEN ÖĞÜT: ÇANKIRI İNSANI SİYASETE ISINIYOR
“Kahvaltıda bizi bir araya getiren Federasyona teşekkür ediyorum.” diye sözlerine başlayan İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt “Çankırı insanının siyaset sahnesinde yer alma gayretinden mutluluk duyuyorum. Hangi partide, hangi siyasi görüşte olursa olsun, Çankırılıların oralarda etkin olması gerektiğini söylüyordum. Bizim hemşerilerimiz bu tip işlere pek girmezdi. Son iki yıldır biraz daha atak olmaya başladılar. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedikten sonra. Çankırı’nın ve Çankırılının sorunlarını mecliste dile getirmeye, sözcüsü olmaya devam edeceği taahhüdünde bulunarak; "Bana ve diğer Çankırılı milletvekili arkadaşlarımıza ulaşarak sıkıntılarınızı dile getirebilirsiniz" dedi.
 
vedo-emrahtepecam-candefkahvalti-09.06.2013.jpg
 
VEDAT BEKİ: KÜLTÜREL BİRLİKTELİK TAMAM
EKONOMİK BİRLİKTELİĞE GEÇİŞ SAĞLANMALI
Yemekte kendisine söz verilen Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki yaptığı kısa konuşmada "Federasyonun kurulma aşamasında yapılan toplantıda dile getirdiğim konuyu üzülerek yenileme ihtiyacı hissediyorum. Çankırı insanı geride bıraktığı süreçle kültürel birlikteliğini tamamlamış, ekonomik birlikteliğe geçme konusunda hamle yapmalıdır. Bunu aşağıdan hızla gelen birikimli ve donanımlı Çankırı'nın genç evlatları için ivedilikle gerçekleştirmelidir." dedi.
 
Kahvaltı organizasyonunun düzenlenmesinde sponsor olan Altın-iş ve Goldhause firmaları adına, Mehmet Güneş’e  “Bahar Kahvaltısı” organizasyonuna katkılarından dolayı, Çandef Genel Başkanı Vahap Yartaş tarafından plaket verildi.
 
candef_bahar_kahvalts_camlica_3.jpg
 
ÇANDEF'in 'bahar kahvaltısında' AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Erdal Yılmaz RİDEF (Rize Dernekler Federasyonu) Başkanı Celal Erdoğan ile birlikte.
 
candef_bahar_kahvalts_camlica_22.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler