Bahçeli: AKP’den kurtulma günü

Bahçeli: AKP’den kurtulma günü

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu...

Toplantısının başında Milliyetçi Hareket Partisi’nin adım adım iktidara yürüdüğünü söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’ye dair hayallerinin olduğunu dile getirdi. MHP’nin iktidar olması için hazır olduğunu ifade eden Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

ADIMIZ TÜRK MİLLETİ
Yolsuzluğun sütunlarını tek bir satır yıkacaktır. Tek bir ses yenecektir. Bu cevap MHP’dir. Bu ses MHP’dir. Geçmişimizi biliyoruz, geleceği görüyoruz. Bizim Türkiye ile ilgili hayallerimiz ve hedeflerimiz vardır. Kadrolarımız vardır, derin bir vizyonumuz vardır. Bilmeyen varsa söyleyelim. Adımız Türk milleti, iftiharımız Türkiye Cumhuriyeti’dir. Kaynağımız kültür, kaderimiz var olmaktır.

MHP HAZIRDIR
MHP hazırdır. Cinayet projelerinin önü kesilmek isteniyorsa MHP hazırdır. Fitne çığlıkları bitirilmek isteniyorsa MHP hazırdır. Türkiye’nin önünü perdeleyen senaryolardan yakınma varsa MHP hazırdır. Şehitlerimizin ruhu incinmesin deniliyorsa MHP hazırdır. Sefalet korkutuyorsa MHP göreve hazırdır

7 BELA AKP’DEN KURTULMA GÜNÜ
Fotokopisi bile rüküş duran Başbakan ve partisinden kurtulmak için tek çare MHP’dir. İnancım odur ki aziz milletimiz bu kez MHP diyecektir, MHP’de söz kesecektir. 7 bela AKP’den, yedikçe azan karanlık yüzlerden kurtulma günü olacaktır. AKP istilasının bitmesi için takdir Türk milletinindir.

İMRALI CANİSİ ÇÜRÜYECEK
İmralı canisi yattığı hücresinde çürüyüp gidecektir. AKP gidecek, MHP şanıyla şerefiyle iktidara yükselecektir. Karar verdik, yılmayacağız, yolmayacağız. Sosyal ve ekonomik haklarına inen her yumruk zulümdür. İşsizlik kasırgası büyümektedir. Kanunsuz zenginleşme büyümektedir.
Demokrasi tökezlerken bireysel hak alanları daralmaktadır. Türkiye’nin saklanamayacak bir yapısı vardır. Bir tarafta kutulara dolarları koyan reziller varken diğer yanda soğuktan ölen vatandaşlarımız vardır. 7 yaşındaki Kevser, Ümit yoksullukla mücadele ederken, diğer tarata villalarında oturanlar Türkiye için kayıptır. Saray katipliğinden öteye gidemeyen Başbakan bu gerçekleri gündemine almalıdır,

AİLE PROGRAMI HİÇ BİR YARAYA PANSUMAN OLAMAZ
Türkiye yoksullukla nefes alamazken Davutoğlu’nun açıkladığı aile programı pansuman tedavi olup hiçbir yaraya ilaç olamayacaktır.

Tek kariyerliğin annelik olduğunu söyleyen AKP’nin sağlıksız bakanı ifade edince kadın da çalışmak istemeyince işsizlik artmıştır. İşsizliğin müsebbibi bulunmuş, fatura hanımefendilere çıkarılmıştır. Bu kadınlık onuruna hürmetsizliktir.

'CHARLİE HEBDO'YA SALDIRI İNSANLIK DIŞIDIR'
Kimden gelirse gelsin terör faaliyetleri insanlık dışı bir yöntemdir. Fransa'da yapılan saldırılar, bir insanlık dışıdır. İnandığımız bir şey varsa o da şudur; hiçbir gaye, masum insanların öldürülmesini haklı çıkaramayacaktır. Teröristler kan döken insan artıklarıdır.

Kan sadece Paris'te akmamıştır, ölümler sadece orada yaşanmamıştır. Türkiye  on yıllardır terörle boğuşmaktadır. Komşu ülkelerde hangi taşı kaldırsak ya bir paylaşım kavgası ya da etnik kavga çıkmaktadır. Böyle bir atmosferde bazı terör örgütleri yaşama alanı bulmuşladır. Fransa'da ölen 17 kişiyi elbette üzülelim; ama aynı vicdani tutumu, Avrupa liderlerinden Kerkük, Gazze, Mogadişu için istemek de en doğal hakkımızdır.

DOĞU TÜRKİSTAN HEDER OLDU, KİMSE GÜNDEMİNE ALMADI
Bakınız 8 Ocak'ta Boko Haram militanları iki bin kişiyi acımasızca öldürmüştür. Fransa için dünyayı ayağa kaldıranlar aynı hassasiyeti Nijerya için göstermemiştir. Yıllardır Müslümanlar katledildi, kadınlara tecavüz edildi. Kortej halinde yürüyenlere rastlanmadı. Doğu Türkistan heder oldu, kimse gündemine almadı.

Biz teröre kundaktaki yavrularımızı verirken teröristler Fransa sokaklarında geziyorlardı. Birkaç Mehmetçik için Meclis toplanmaz diyenler, Fransa için koştura koştura kuyruğa girmiştir. Çelişkiye bakınız.

İmralı canisine teslim olmak ilkesel bir tutum mudur iffetsizlik midir? Meclis Soruşturma Komisyonu'nda rüşvetçileri kurtarmak ilkeli olmakla nasıl bağdaşacaktır. Başbakan Davutoğlu'nun Fransa yollarına düşmesi ikiyüzlülüğünün eseridir.

Fransa'da vuku bulan trajedi, Batı ülkelerinin çifte standartlardan kaçınması için bir dönüm noktası olmalıdır. Terör hangi ülkede ortaya çıkarsa çıksın insana ve insanlığa zarar verir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler