Bahçeli, Çankırı'da 'teşekkür' turunda

Bahçeli, Çankırı'da 'teşekkür' turunda

MHP Genel Başkanı Eldivan, Ilgaz ve Bayramören'de vatandaşlara teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Çankırı'nın ilçeleri Eldivan, Ilgaz ve Bayramören'de yeni belediye başkanlarını kutlama, vatandaşlara da teşekkür ziyaretinde bulundu.

İLK DURAK ELDİVAN
Bahçeli'yi Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ile birlikte eski milletvekili Ahmet Bukan, Merkez'de seçimi kaybeden belediye başkan adayı Hakkı Yalçın, İGM ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer şehrin girişinde karşıladılar.

000-eldivananahtar-devletbahceli-sozcu-resim-04.jpg

MHP lideri Bahçeli beraberindeki konvoyla birlikte Eldivan'a giderek Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer'den ilçenin anahtarını aldı. Bahçeli burada yaptığı kısa konuşmada Eldivanlılar'a teşekkür etti. Daha sonra Başkanlık makamında belediye başkanı Gökçer Genel Başkanı Bahçeli'ye Eldivan'ın anahtarını hediye ederek ilçe ile ilgili bilgiler verdi.

BAHÇELİ, ILGAZ'DA

00000000-devletbahceli-ilgaz-arifcayir-sozcu-resim-04.jpg

Eldivan'dan ayrılan MHP Genel Başkanı Bahçeli, beraberindekilerle birlikte Ilgaz'a yöneldi. İlçe girişinde Belediye Başkanı Arif Çayır'la birlikte ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşların karşıladığı Bahçeli, belediye binası önünde vatandaşlara seslendi. Daha sonra Başkanlık makamında Arif Çayır'ın Ilgaz ve Belediyenin durumu ile ilgili verdiği bilgileri dinleyen Bahçeli, Başkan Çayır'a görevinde başarılar dilerken Ilgaz'ın var olan sorunlarının çözümü konusunda kendisine yardımcı olacağını dile getirdi.

000000-devletbahceli-ilgaz-sozcu-resim-04.jpg

MHP Genel Başkanı Bahçeli Ilgaz Belediye binası önünde vatandaşlara yaptığı konuşmasında Ilgaz’da 45 yıl sonra kazanılan zaferin çok önemli ve büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. MHP lideri Bahçeli, konuşmasında cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek "Cumhurbaşkanını halkın seçeceğini ve halkın sağduyuyla, sorumluluk bilinci taşıyarak, ince eleyip aday olan tüm vatan evlatları arasından en uygun olanını seçmeleri gerektiğini" ifade etti. MHP olarak kendilerinin de bir aday göstereceklerini de sözlerine ekleyen Bahçeli, seçim döneminde hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için halkın birlik içinde anlayışla ve sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmasının sonunda sözlerini tekrar Ilgaz belediye Başkanı Arif Çayır ve Ilgazlılar'a yönelten MHP lideri, "Ilgazlılar bu mahalli seçimlerde işi ehline verdiler. Sorunlar ne kadar çok olursa olsun, ne kadar sıkıntı yaşanırsa yaşansın Arif Çayır Başkanımızın tüm bu sorunların üstesinden başarıyla geleceğinden eminim. Biz aday gösterdik, siz seçtiniz. Bundan sonra Ilgaz Arif Çayır’a emanet. Kimsenin korkusu, kimsenin kuşkusu olmasın. Ilgaz artık emin ellerde." diyerek tamamladı.

KADINÇAYIRINDA YEMEK
Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, MHP Genel Başkanı ve beraberindekilerin onuruna Ilgaz - Kadınçayırı'nda bir yemek verdi. Bahçeli, Kadınçayırı ziyaretinde "Böylesi yerleri bana daha önce neden göstermediniz" diyerek sitem edeken, Başkan Çayır "Sayın Genel Başkanım; Partimizin kurultaylarını burada yapmayı öneriyorum. Şayet sizler de uygun görürseniz Ilgaz'ımızın tanıtımı olmak üzere ekonomisine de büyük destek vermiş olursunuz" dedi. Bahçeli'nin bu öneriye sıcak baktığı ve taleple ilgili olarak kurmaylarıyla bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.

VE SON DURAK BAYRAMÖREN

000-bayramoren-devletbahceli-04.jpg
Ilgaz'dan ayrılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akşam saatlerinde Bayramören'e ulaştı. Belediye Başkanı Halil Muratoğlu tarafından karşılanan Bahçeli, ilçe sakinlerine teşekkür ederek yeni belediye başkanının Bayramören'e hizmet için tüm gayretiyle çalışacağını ifade etti. Bayramören'de kendisine ikram edilen gözleme ve ayran sonrası MHP lideri Bahçeli ilçeden ayrılarak Ankara'ya dönüş yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler