Bahçeli, Yenimahalle adayını açıkladı

Bahçeli, Yenimahalle adayını açıkladı

Devlet Bahçeli, Ankara Yenimahalle, Akyurt ve Kazan ilçeleri Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Yenimahalle, Akyurt ve Kazan ilçeleri belediye başkan adaylarını tanıttı. Bahçeli, törende yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın dünkü Sincan mitingi sırasında açılan MHP ve üç hilal bayraklarına sert cevap verdi.
 
Bahçeli, "Partisinin Sincan'da düzenlediği mitinginde konuşan Başbakan açılan üç hilalli ve bozkurtlu pankartlara sanki önceden bilmiyormuşçasına dikkat kesilmiştir ve ‘MHP'li kardeşlerime teşekkür ediyorum’ diyerek komplo mucidi olduğunu göstermiştir. Eğer böyle değilse 25 kuruşu 25 metreden vuracak şahısların yanına kadar sokulabileceğini ve çok ciddi bir tehlikeye maruz kalacağını iyi görmelidir" dedi. 
 
Bahçeli; Yenimahalle Belediye Başkan adayı olarak Devran Kutlugün’ü, Akyurt Belediye Başkan adayı olarak Hakan Türkdağ’ı, Kazan Belediye Başkan adayı olarak Fazıl Köremezli’yi ilan ediyor, bu değerli dava arkadaşlarımıza hepinizin destek ve yoğun katkınızı bekliyorum." dedi.
 
Profesyonel ya da amatör suikastçıların Başbakan’ın yanına kolaylıkla sızabileceklerini ve Başbakan’ı açık hedef yapacaklarını iddia eden Bahçeli, “Yanı başında bu tezgahı hazırlayanlar Başbakan'ın etrafını risklerle örmektedirler. Mitinginde 25 metrelik güvenlik çemberlerinin içine kadar bir siyasi partinin pankartı ile oraya gelebilmesi Başbakan’ın hayati riskidir. Başbakan, MHP'nin pankartını taşıyan alçakları ararken kendisine suikast hazırlamaya çalışan alçaklara da dikkat etmeli. Eğer birileri gelebiliyor 25 metrede pankartlarını açabiliyorsa en yakınındaki düşmanı da bundan yaralanabilir” ifadesini kullandı. Bahçeli, “Sayın Başbakan aklını başına al MHP ile oynama ne hainler var bu ülkede farkında bile değilsin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler