Bahçelinin son grup konuşması

Bahçeli'nin son grup konuşması

"Erdoğan'ın yapmadığı hainlik kalmadı"

MHP Lideri Devlet Bahçeli grupta'Erdoğan'ın başvurmadığı hainlik kalmadı" diyerek, çözüm sürecini topa tuttu. Akil Adamlara "63 aklı karışık" ismi verdi, hainlikle suçladı. Teröristlerin çekilme süreçlerinde hukuksuzluğa dikkat çekti ve Erdoğan'a meydan okudu.

Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:
 
AKP hükümetinin toz pembe tablosu gerçeklere sığmamaktadır. Esnaf borlu, çiftçi yılgındır. Dul ve yetimler  uzanacak el beklemektedir. Ak Parti bu konuda gözleri kör, kulakları sağırdır... Ak Parti hanedanı gününü gün etmektedir. Yoksulluk MHP ile ortadan kalkacak.
 
Milli bünyenin ve devletin çökmesi için çalışmalar yapılıyor. Aldatmaya yönelik davranışlar devam ediyor. Ahlaki aşınmaya tabi politikalar sürüyor. İyi şeylerin olmadığı malumdur. Milli saadetimiz ve hislerimiz budanmaya başlamaktadır. Türk milletinin bölünmesi için kirli bir rekabet sergileniyor. Türk'e dair ne varsa rencide edilmektedir. tüm sorunların merkezi Türk milletinin varlığı olarak gösteriliyor. BU tablo milli vicdanları umutsuzluğa sevk etmektedir.
 
Ülkemiz her alan ricat hali yaşıyor. Bozgun yenildi her seviyede hissediliyor.Tehditler arttı ve yayıldı. Erdoğan çözüm süreci hainliği kabul ettirebilmek için başvurmayacağı çirkinlik kalmadı. Sürece tepkileri frenlemek ve terör acziyetini örtebilmek, süreç denilen sistemde oyun içinde oyun düzenlenmektedir.
 
PKK AKP'nin sırtını yere getirmek ve hain talepleri için tüm gücü ile yüklenmiştir. 4.Yargı Paketi ile PKK'ya bol kepçeli keyif sunulmuştur. PKK'ya yasal kılıf dikilmiştir. PKK'nın salıverdiği rehin kamu çalışanlarının bir al ver süreci içerisinde oldukları ortaya çıkmıştır. Erdoğan dipsiz bir kuyuda bölücülüğün akıntısına kapılmıştır.
 
Başbakan ve hükümeti PKK'nın oyuncağı haline gelmiştir. Türkiye adeta cehenneme döndürülmektedir. 63'lükler adetea bu süreçte psikolojik ezbere başlamıştır.Akil adamlar içerisinde Ege bölgesine bakan şahış Türkiye'nin 29'a bölünmesi gerektiğini söyleyecek kadar ileri gitmiştir... 63 aklı karışık PKK'ya tazminattan bahsetmiştir. Bir başkası terörist başının serbest kalması düşüncelerini paylaşmıştır.
 
Bu sözde akiller PKK'nın mı yoksa milletin mi yanındadır. Bizim 63'lükler ile ilgili söylediğimiz ne varsa çıkıyor. Bunların amacı Türk milleti yaşasın değildir. Bunların amacı teröre katkı vermek değildir. Bu 63 aklı karışık PKK tetikçisidir... Türk milletinin bunlar gibilerine karnı tok. Damat Ferit'in heyetinin yenildiği gibi yenilecektir. Türk milleti canını, kanını alan bölücü teröristlere demokratik itirazı gösterip geldikleri gibi göndereceklerdir.
 
Başbakan Erdoğan Türkiye'nin ihanet sürecinin sonunda anaların gözyaşı dinecek demiştir. Partili Cumhurbaşkanı süreç fitnesinin ana elemanıdır.
 
Silahlarına binlerce insanın kanı bulaşmış canilerden barış beklenmektedir. Çözüme karar verenlere soruyorum PKK'nın silahı nasıl bırakacağını anlayan var mıdır? Dünkü katliamları yarın yapmayacakları garantisi var mıdır? Dağ kadrosu silah bırakmayacağını tehditlerle anlatmaktadır. PKK'nın geri çekilmesi sınırlardan çıkması bu şekliyle mümkün değildir. Çok sayıda örgüt üyesi kalacaktır. PKK Türkiye'yi teslim almadan bir yere gitmeyecektir. 
 
Erdoğan emri biz veririz diyerek her şeyin Türkiye inisiyatifinde olacağını söyledi. TSK'ya Erdoğan emir verse de sınırdan çıkan teröristlere işlem yapmayacak mıdır? Emri veren de uygulayan da suç işlemiş olacaktır...
 
Koalisyon döneminde bizde olan bakanlıklarla ilgili komisyon kuruldu. Başbakan elinden geleni ardına koymasın. Çiğ süt içmedik ki karnımız ağrısın. Başbakan bunları yapmazsa namerttir. Dokunulmazlıklarımız süratle kaldırılmalıdır. Siz 57. hükümeti araştırın ve 58-59-60. hükümetleri masaya yatıralım... Erdoğan'ın iktidar yıllarından gocunacağı bir şey yoksa biz buradayız ve samimiyetle bekliyoruz... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler